Bitcoin-ralli jäähtyy SEC:n – Digital Transformation News -yhtiön Yhdysvaltain spot-ETF-päätökseen

SEC Chair Gary Gensler has argued that crypto is rife with fraud and misconduct

Bitcoin konsolidoitui yli 47 000 dollarin nousun jälkeen vedonlyönnillä siitä, että Yhdysvallat on valmis hyväksymään maan ensimmäisten pörssilistattujen rahastojen käynnistämisen, jotka sijoittavat suoraan maailman suurimpaan digitaaliseen omaisuuteen.

Token laski 46 770 dollariin Singaporessa tiistaina kello 8.56 jälkeen 6,5 %:n nousun jälkeen maanantaina Yhdysvalloissa. Sen uuden vuoden nousu on nyt 10 %, mikä eroaa osakkeiden ja kullan samana ajanjaksona tapahtuneesta laskusta. Kryptomarkkinat odottavat vihreää valoa yhdysvaltalaisille spot Bitcoin ETF:ille tammikuun 10. päivään mennessä. Mahdolliset liikkeeseenlaskijat, kuten BlackRock Inc., Fidelity Investments ja Ark Investment Management, päivittivät paperityötä Securities and Exchange Commissionin kanssa, ja sääntelijällä on keskiviikkoon asti aikaa ryhtyä toimiin ainakin yhden hakemuksen suhteen. Spekulaattorit lyövät vetoa siitä, että virasto ilmoittaa joukon päätöksiä kerralla välttääkseen jakamasta ensikävijän etua.

Jos rahastot hyväksytään, seuraava kysymys on, kuinka paljon rahaa he keräävät. Bitcoin on noussut 172 % viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä osoittaa, että kauppiaat odottavat valtavirran sijoittajien ottavan digitaalista merkkiä enemmän käyttöön ETF:ien kautta. ”Osallistujat näyttävät alkavan ajatella, että alkuperäiset virrat ylittävät odotukset”, sanoi Kyle Doane, Arcan kauppias. Hakijat muuttivat lomakkeita maanantaina Yhdysvalloissa viimeisessä pyrkimyksessä tarjota spot Bitcoin ETF -tuotteita yli vuosikymmenen kuluttua ensimmäisestä yrityksestä.

SEC:n puheenjohtaja Gary Gensler on toistuvasti väittänyt, että krypto on täynnä petoksia ja väärinkäytöksiä. Virasto ryntäsi alaan vuoden 2022 markkinariitojen ja romahdusten, kuten Sam Bankman-Friedin FTX-pörssin konkurssin jälkeen. Mutta SEC hävisi viime vuonna keskeisen oikeudellisen taistelun krypto-omaisuudenhoitajaa Grayscale Investments LLC:tä vastaan, mikä vauhditti spekulaatioita, että sääntelijän on suostuttava spot-ETF:ihin.

Kriitikot väittävät, että tuotteet muodostavat riskin sijoittajille, koska digitaaliset varat ovat tunnettuja epävakaudestaan ​​ja laittoman toiminnan houkuttelemisesta. ”Valitettavasti tapahtuu, että monet ja monet amerikkalaiset loukkaantuvat taloudellisesti”, sanoi Dennis Kelleher, Better Marketsin voittoa tavoittelemattoman talousuudistuksen johtaja.

Bitcoinin edistyminen on nostanut digitaalisten omaisuuserien markkinoita laajemmin ja vahvistanut pienempiä tokeneita, kuten Solana ja Cardano. Yhdysvaltain krypto-osakkeet nousivat enimmäkseen maanantaina, mikä aiheutti myötätuulen aasialaisille yrityksille, kuten japanilaiselle Monex Groupille ja Woori Technology Investment Co:lle Etelä-Koreassa.

Jotkut krypton tarkkailijat ihmettelevät, onko Bitcoin kypsä vetäytymiseen, jos ja kun SEC-hyväksyntä vihdoin saa, koska keinottelijat voivat päättää kerätä siivu voittoa rahakkeen rallista.

Niin sanotusta uutismyyntitapahtumasta ei ole vielä ”merkkejä”, Pepperstone Group Ltd:n tutkimuspäällikkö Chris Weston kirjoitti muistiinpanossa. IG Australia Pty:n markkina-analyytikon Tony Sycamoren mukaan kaaviokuvioiden perusteella 51 000 dollarin taso on mahdollinen tavoite ennen tällaista vetäytymistä.

Lyhytaikaisten hintavaihteluiden ohi tarkasteltaessa ”Bitcoin spot-ETF-hyväksynnän tärkein tulos on markkinointikoneisto paremman Bitcoin-tietoisuuden takana, jota tukevat eräät perinteisen rahoituksen suurimmista nimistä”, kirjoitti artikkelin kirjoittaja Noelle Acheson. Krypto on nyt makro uutiskirje.

Samankaltaiset artikkelit