Bishan Bedin viimeiset rituaalit, joihin osallistui joukko intialaisia ​​krikettipelaajia – Sports News

Bishan Bedi, Bishan Bedi last rites, Bishan Bedi cremation, Bishan Bedi news, cricketers

Krikettiveljeskunta, mukaan lukien Kapil Dev ja Virender Sehwag, osallistui legendaarisen intialaisen spinnerin Bishan Bedin viimeisiin rituaaleihin tiistaina.

Bedi kuoli maanantaina pitkäaikaiseen sairauteen. Hän oli 77.

Intian kriketin suuret nimet, mukaan lukien maailmanmestaruuden voittaja kapteeni Kapil Dev, Madan Lal, Sehwag ja Kirti Azad, olivat paikalla osoittamassa viimeistä kunnioitustaan.

Mukana olivat myös Ashish Nehra, Ajay Jadeja, joka kuuluu tällä hetkellä Afganistanin tukihenkilökuntaan, ja Murali Kartik, joka oppi ammatin temppuja ”Sardar of Spiniltä”.

– Paikalla oli myös paljon ensiluokkaisia ​​kriketinpelaajia. Hän oli loistava kriketinpelaaja ja loistava ihminen”, sanoi entinen kriketinpelaaja, joka oli läsnä Lodhin krematoriossa.

Amritsarissa vuonna 1946 syntynyt Bedi pelasi 67 testiä Intian maajoukkueessa ja otti 266 käyntiä 14 viiden veteen ja yhdellä 10-hiivan laskulla.

Hän oli osa intialaisen kriketin kultaista spinnerikvartettia, johon kuuluivat myös Erapalli Prasanna, Bhagwat Chadrasekhar ja Srinivas Venkataraghavan. He muodostivat Intian keilailuyksikön ytimen yli kymmenen vuoden ajan vuosina 1966-1978.

Bedi toimi lyhyesti Intian krikettijoukkueen managerina vuonna 1990 Uuden-Seelannin ja Englannin kiertueiden aikana.

Hän oli myös kansallinen valitsin ja mentori monille lahjakkaille spinnereille, kuten Maninder Singhille, Sunil Joshille ja Murali Kartikille, jotka kaikki vannoivat hänen teknisen näkemyksensä.

Bedi oli myös yksi ihailluimmista intialaisista kapteeneista ja hän johti joukkuetta lähes neljä vuotta testikriketissä vuosina 1975-1979 Mansur Ali Khan Pataudin eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit