BHEL:n osakkeet saavuttavat uuden 52 viikon huippunsa saatuaan 15 000 ₹ tilauksen NLC Intialta; Hyppää yli 150 % viimeisen vuoden aikana – Market News

BHEL Share Price Target 2025

Bharat Heavy Electricals Ltd (BHEL) nousi yli 2 % ja saavutti 52 viikon huippunsa keskiviikkona ilmoituksen jälkeen merkittävästä sopimuksesta, jonka arvo on 15 000 ₹. Osake avautui korkeammalle ja nousi 4,68 % saavuttaen NSE:n vuoden korkeimman 213,20 Rs osakkeelta, ja yli 8,74 lakh osaketta vaihtoi omistajaa.

Viimeisten kolmen kuukauden aikana osake on kokenut huomattavan rallin, ja kasvu on ollut yli 56 %. Koko vuonna 2023 yhtiön osakkeet kirjasivat vaikuttavan 160 %:n nousun.

BHEL sai suunnittelu-, hankinta- ja rakentamissopimuksen (EPC) NLC India Ltd:ltä 3 × 800 MW:n Talabiran lämpövoimaprojektiin Jharsugudan alueella, Odishassa. Sopimuksen arvo on yli 15 000 ₹ ilman veroja ja tulleja BHEL:n pörssille ilmoittaman mukaan.

Sopimukseen sisältyy laitteiden, mukaan lukien kattilan, turbiinin, generaattorin ja niihin liittyvien apulaitteiden toimittaminen sekä sähkö-, ohjaus- ja instrumentointi (C&I). BHEL hoitaa asennuksen ja käyttöönoton sekä muut lämpöprojektiin liittyvät maarakennustyöt.

Hankkeen laitteiden valmistus tapahtuu BHEL:n tehtailla, jotka sijaitsevat Haridwarissa, Hyderabadissa, Trichyssä, Bengalurussa, Jhansissa, Bhopalissa, Ranipetissä, Varanasissa ja Rudrapurissa.

Projekti on määrä ottaa käyttöön 64 kuukauden kuluessa palkintokirjeestä (LoA). NLC India on jo varmistanut 2 400 MW:n toimituksen ehdotetusta hankkeesta Tamil Nadun, Odishan, Keralan ja Puducherryn kanssa tehdyillä sähkönostosopimuksilla (PPA).

Projektin polttoaineyhteys hankitaan NLC India Ltd:n 20 MTPA Talabira II & III OCP -kaivoksesta, jotka ovat toimineet vuodesta 2020 Odishan Jharsugudan ja Sambalpurin alueilla.

Osakekurssilla mitattuna BHEL:n osakekurssi nousi huomattavasti, yli 3,72 % viimeisen 5 päivän aikana ja huomattavan 18,81 % viimeisen kuukauden aikana. Keskipitkän ja pitkän aikavälin trendit kuvaavat merkittävää kasvua, ja osake on noussut 123,28% viimeisen 6 kuukauden aikana ja vaikuttavat 160,53% viimeisen vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit