Religare Broking neuvoo ”Buy on Dips” alakohtaisen vetovoiman keskellä; ACC, Bajaj Finserv, Bata India ja Coforge katsottavien osakkeiden joukossa – CaFE Invest News

Technical outlook of share market

Markkinat ovat pitäneet yllä positiivista vauhtia ja saavuttaneet ennätyskorkeuden joka päivä. Suotuisat maailmanlaajuiset vihjeet, erityisesti Yhdysvaltojen markkinoilta, yhdistettynä huomattavaan vetovoimaan jälkeen jääneiden sektoreiden, kuten pankkitoiminnan, IT:n raskaan sarjan joukossa, ruokkivat vauhtia. Keskeisistä indekseistä Nifty on testannut uuden virstanpylvään ’21 000′ rajalla ja Sensex ylitti myös ’70 000′ tason. Myös laajemmat indeksit käyvät kauppaa rinnakkain ja ennätystasolla.

Jatkossa USA:n markkinoiden suorituskyky pysyy huomion kohteena, vaikka kotimaan rintamalla ei tapahdu merkittäviä tapahtumia. Käymme suurelta osin kauppaa rinnakkain Yhdysvaltain markkinoiden kanssa, ja Dow Jones Industrial Averagen (DJIA) nykyinen sijainti vahvistaa positiivisen näkemyksemme. Odotamme asteittaista nousua sen ennätyskorkealle eli 36 952,65 tasolle ja 35 300-35 700 vyöhykkeelle toimimaan tukena laskun sattuessa.

Sijoittajien tulisi jatkaa ”buy on dips” -lähestymistapaa ja keskittyä suuriin indekseihin ja laadukkaisiin keskisuuriin yhtiöihin. Tärkeimmistä toimialaindekseistä toistamme, että pidämme pankki- ja IT-alan suuria indeksejä ja suosittelemme pysymään valikoivissa muissa. Lisäksi näemme varhaisia ​​merkkejä uupumisesta keskisuurten ja pienten yhtiöiden markkinoilla, joten ole erityisen varovainen osakkeiden valinnassa.

Nifty (CMP: 21004.50)

Nifty on ylittänyt uuden virstanpylvään ”21 000” -rajan kuuden viikon peräkkäisen nousun jälkeen. Se pystyy testaamaan 21 200-21 500 vyöhykettä ja odottaa indeksin pitävän 20 300-20 550 vyöhykettä voittoa tavoittelevana.

Bank Nifty (CMP: 47 268,25)

Pankkiindeksi on nyt etusijalla ja tulee todennäköisesti menestymään paremmin kuin Nifty. Odotamme indeksin nousevan kohti 48 600:aa ja sitten psykologista 50 000 tasoa. 45 700 – 46 300 vyöhyke toimisi vahvana tyynynä, jos se laskee. Elinkeinonharjoittajien tulisi suosia suuria yksityisiä pankkeja ja pysyä valikoivina PSU-paketissa.

Osakkeet katsottavaksi

ACC, Bajajfinsv, Bata India, Coforge, Dixon, Hindalco, HDFC life, Polycab

Crompton, Deltacorp, IGL, Industower, M&M Fin, SBI-kortti, Syngene

Samankaltaiset artikkelit