Ashneer Grover reagoi uuteen MCA-ilmoitukseen BharatPelle: ”Ei mitään tekemistä kanssani” – Pankki- ja rahoitusuutiset

Ashneer Grover ,BharatPe, MCA, MCA notice, banking news, Ministry of Corporate Affairs

Yritysasiainministeriö on antanut uuden ilmoituksen fintech-majuri BharatPelle. Sen toinen perustaja Ashneer Grover vahvisti kehityksen X. Groverilla sosiaalisen median alustalle ilmaistakseen mielipiteensä MCA:n ilmoituksesta. Hän sanoi olevansa ”iloinen”, että ministeriö tutkii aktiivisesti BharatPen yritysongelmia.

Hän lisäsi lisäksi, että hän on jo siirtänyt NCLT:n BharatPeä vastaan. Grover kuitenkin selvensi myös, että MCA-ilmoitus on lähetetty BharatPelle eikä hänelle. Hän toisti, ettei hän ole saanut ministeriöltä ilmoitusta ja ettei sillä ole mitään tekemistä hänen kanssaan.

Raporttien mukaan yritysministeriö on hakenut asemaa yrityksen toiminnasta ja yksityiskohdista kaikista Groveria vastaan ​​aloittamistaan ​​menettelyistä. Tämän lisäksi on pyydetty myös Delhin poliisin talousrikosten siiven tilanneraporttia.

Vuonna 2022 yritysasiainministeriö (MCA) pyysi BharatPeltä tietoja sen sisäisestä hallinnosta, sijoituksista sijoitusrahastoihin ja osakeoptioiden antamisesta riippumattomille johtajille, mukaan lukien puheenjohtaja, entinen valtionpankin johtaja Rajnish Kumar.

2. helmikuuta Grover ja hänen vaimonsa Madhuri Jain Grover jättivät vetoomuksen Delhin korkeimpaan oikeuteen riitauttaakseen heitä vastaan ​​annetut kiertokirjeet (LOC) Delhin poliisin talousrikosten siiven (EOW) meneillään olevan tutkimuksen yhteydessä.

Viime vuonna EOW käynnisti FIR:n Groversia ja heidän sukulaisiaan vastaan ​​väitetyistä varojen väärinkäytöstä, minkä seurauksena Resilient Innovations Private Limitedille, UPI-alustan BharatPe-operaattorille, aiheutui 81 miljoonan rupian tappiot. 16. marraskuuta 2023 Yhdysvaltoihin suunnitellun matkansa aikana pariskunta pysäytettiin Indira Gandhin kansainvälisen lentokentän terminaaliin 3, ja heille ilmoitettiin kutakin heistä vastaan ​​nostetun LOC:n olemassaolosta.

Samankaltaiset artikkelit