Andreessenin tukema blockchain-startup palkkaa entisen YouTube-pelipäällikön – Digital Transformation News

Experts believe that the crypto industry has struggled after blowups last year

Optimism, Andreessen Horowitzin tukema blockchain-startup, on napannut Ryan Wyattia, entisen YouTuben pelijohtajan, kasvujohtajakseen. Wyatt – jolla on pitkä historia e-urheilussa, mukaan lukien kahdeksan vuotta YouTubessa sen maailmanlaajuisena pelijohtajana – jätti viimeksi toisesta lohkoketjuprojektista, Polygon Labsista, heinäkuussa. Hän johtaa Optimism-tiimiä, joka keskittyy startupin pyrkimyksiin kasvattaa liiketoimintaansa kumppanuuksien ja markkinoinnin avulla.

Optimismi toimii niin sanotuilla kerroksen 2 teknologioilla kryptoalalla – nämä järjestelmät ottavat tapahtumatiedot pois Ethereumin lohkoketjusta, pakkaavat sen ja lähettävät sen takaisin alkuperäiseen ketjuun vain murto-osalla ajasta ja kustannuksista. Tällainen skaalaus Ethereumissa viime vuosien aikana on parantanut nopeutta ja alentanut räjähdysmäisesti nousevia transaktiomaksuja. Optimism on houkutellut yli 700 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluuttoja alustalleen, mikä tekee siitä yhden suurimmista kerroksen 2 lohkoketjuista DeFiLlaman mukaan. Base – Coinbase Global Inc:n rakentama lohkoketju – esimerkiksi käyttää Optimismin teknologiaa.

Wyatt odottaa, että kerroksen 2 projektit keräävät edelleen eniten aktiivisuutta kryptoalalla Ethereumin lohkoketjukilpailijoiden aiheuttamasta jännityksestä huolimatta. Lehdistötiedotteen mukaan hän liittyy startup-yritykseen Optimism Unlimited -nimisen yksikön alle, joka on Caymansaarilla toimivan Optimism Foundationin voittoa tavoittelemattoman organisaation toimiva tytäryhtiö. ”Todellisuus on valtaosa toiminnasta ja käyttäjät istuvat Ethereumin ekosysteemin sisällä”, hän sanoi. ”Kehittäjänä haluat olla siellä, missä käyttäjät ovat.”

Kryptoteollisuus on kamppaillut useiden viime vuoden räjähdysten jälkeen, mukaan lukien korkean profiilin FTX-vaihto. Jing Wang, toimitusjohtaja ja Optimism Foundationin johtaja, karhumarkkinat ovat huuhtoneet pois ihmiset, jotka olivat kiinnostuneita vain käteisen sieppauksesta. ”Aidot ihmiset, jotka ovat todella kiinnostuneita teknologiasta, pysyvät”, hän sanoi haastattelussa. ”Siksi olin niin innoissani Ryanista.”

Samankaltaiset artikkelit