Airtel Xstream AirFiber julkaistiin: Mikä se on, kuinka paljon se maksaa, miten asetukset tehdään, muita yksityiskohtia

Airtel Xstream AirFiber launched: What is it, how much it costs, how to setup, other details

Airtel lanseerasi Delhissä ja Mumbaissa kiinteän langattoman yhteyden (FWA) Xstream AirFiber -palvelun, joka tarjoaa nopean Internet-yhteyden koteihin ja yrityksille 5G-tekniikalla. Se on kodin internet-laite, joka toimii langattomasti Airtelin 5G Plus -verkossa ja saa tehon kaikkiin laitteisiisi supernopealla Wi-Fi-yhteydellä.

FWA on eräänlainen langaton viestintä, joka tarjoaa nopean Internet-yhteyden käyttämällä langatonta tekniikkaa perinteisten langallisten yhteyksien sijaan.

FWA:ssa langaton lähetin tai vastaanotin asennetaan asiakkaan tiloihin ja liitetään antenniin, joka kommunikoi läheisen solutornin tai tukiaseman kanssa. Langaton signaali välitetään radioaaltojen yli, ja vastaanotin muuntaa sen dataksi, jota voidaan käyttää asiakkaan laitteissa, kuten tietokoneissa, puhelimissa tai muissa internetiin yhdistetyissä laitteissa. Airtel Xtream AirFiber -laite on saatavilla valituista Airtel-vähittäisliikkeistä Delhissä ja Mumbaissa. Tarvitset vain KYC-asiakirjat saadaksesi Airtel Xstream AirFiber -yhteyden.

Airtel väittää, että AirFiber tarjoaa 50 % nopeamman nopeuden kuin WiFi-5-reitittimet. Se tarjoaa jopa 100 Mbps nopeuden ja käyttää uusinta Wi-Fi 6 -tekniikkaa paremman nopeuden, kattavuuden ja luotettavuuden parantamiseksi. Laite voidaan asentaa itse helposti sen sijaan, että kutsuisit asentajia paikalle.

Airtel Xstream AirFiber tukee jopa 64 samanaikaista yhteyttä, joten voit yhdistää kaikki laitteesi ilman ongelmia. Se on plug and play -laite, joten voit asentaa sen itse muutamassa minuutissa.

Airtel Xstream AirFiberin kuukausimaksu on 799 Rs kuukaudessa. Saatavilla on myös kuuden kuukauden suunnitelma hintaan 4 435 Rs, mukaan lukien 7,5 %:n alennus. Airtel Xstream AirFiberin takuumaksu on 2 500 Rs.

Airtel Xstream AirFiberin lanseeraus on merkittävä kehitysaskel Intian internetmarkkinoille. Se on ensimmäinen Intiassa lanseerattu 5G FWA -palvelu. Se on tällä hetkellä saatavilla vain Mumbaissa ja Delhissä, mutta sen odotetaan ottavan käyttöön muissa kaupungeissa tulevina kuukausina. Voit siirtyä myymälän paikantimeen tarkistaaksesi saatavuuden lähelläsi.

Airtel Xstream AirFiber on plug and play -laite. Se on helppo asentaa itse Xstream AirFiber -sovelluksen avulla. Sinun tarvitsee vain ostaa laite Airtel Storesta. Et tarvitse Airtel-mobiiliyhteyttä. Xstream Air Fibren mukana tulee erityinen SIM-kortti, jonka voi ostaa valituista Delhin ja Mumbain liikkeistä. Lataa Xstream AirFiber -sovellus. Etsi laitteellesi täydellinen paikka sovelluksen kautta ja määritä se. Skannaa QR/ Valitse laitteesi Wi-Fi-nimi päästäksesi erittäin nopeaan internetiin.

Samankaltaiset artikkelit