Air India Express -lentohäiriöt: Matkustajat saavat täyden hyvityksen, ilmaiset aikataulut – Tästä syystä lentoyhtiön matkustamomiehistö protestoi – Lentoyhtiöt/Aviation News

AIR INDIA EXPRESS TWITTER (1)

Air India Express on peruuttanut yli 70 lentoa ja viivästynyt lukuisia muita lentoja, koska jotkut matkustamomiehistön jäsenet ilmoittivat sairastuneensa väitetysti protestina Tata Groupin omistaman lentoyhtiön huonoa hallintoa vastaan. Ilmailuministeriö seuraa tiiviisti kehitystä. Samaan aikaan viime viikolla Air India -viranomaiset kertoivat Financial Expressille verkossa, että ”lentoyhtiössä ei ole eikä tule olemaan ongelmaa lentäjäpulasta”.

Asiakkaat saavat täyden hyvityksen tai ilmaisen uudelleenjärjestelyn

Asiakkaalle, jota asia koskee, joko hyvitetään täysi hinta tai ne siirretään maksutta toiseen päivämäärään. Lentoyhtiön tiedottaja sanoi, että vieraat, joihin peruutukset vaikuttavat, saavat joko täyden hyvityksen tai ilmaisen aikataulun siirtämisen toiselle päivälle, ja heidän kanssaan tänään lentäviä vieraita pyydetään tarkistamaan, vaikuttaako heidän lentonsa ennen lähtöä lentokentälle.

Air Indian miehistö protestoi ”huonoa hallintoa” vastaan

Peruutusten kerrotaan johtuvan joidenkin matkustamomiehistön jäsenten protestista väitettyä lentoyhtiön huonoa hallintoa vastaan. PTI:n raportin mukaan tyytymättömyys matkustamomiehistön keskuudessa on kasvanut erityisesti AIX Connectin, joka tunnettiin aiemmin nimellä AirAsia India, fuusioprosessin alusta.

Yli 200 matkustamomiehistön uskotaan ilmoittaneen sairaaksi protestoidakseen lentoyhtiön väitettyä huonoa hallintoa vastaan. Huomattakoon, että AIX Connectia (entinen AirAsia India) toimintoihinsa parhaillaan yhdistävä lentoyhtiö oli suunnitellut 360 päivittäistä lentoa kesäaikataulun aikana, joka alkoi maaliskuun lopulla.

Air India Express on antanut lausunnon

Air India Expressin tiedottaja totesi, että lentoyhtiö neuvottelee matkustamomiehistön kanssa ymmärtääkseen heidän syynsä olla sairaana, ja pahoitteli lentojen häiriöitä. ”Osa matkustamomiehistöstämme on ilmoittanut sairastuneensa viime hetkellä viime yöstä alkaen, mikä on johtanut lentojen viivästymiseen ja peruutuksiin. Samalla kun pyrimme miehistön kanssa ymmärtämään näiden tapahtumien syitä, tiimimme käsittelevät tätä ongelmaa aktiivisesti minimoidakseen vieraillemme tästä aiheutuvat haitat”, sanoi Air India Expressin tiedottaja.

”Pahoittelemme vilpittömästi vierailtamme tätä odottamatonta häiriötä ja korostamme, että tämä tilanne ei kuvasta palvelutasoa, jota pyrimme tarjoamaan. Asiakkaille, joihin peruutukset vaikuttavat, tarjotaan täysi hyvitys tai ilmainen siirto toiseen päivämäärään. Tänään kanssamme lentäviä vieraita pyydetään tarkistamaan, onko tämä vaikutus heidän lentoonsa, ennen kuin he lähtevät lentokentälle”, tiedottaja lisäsi.

Kaaos Delhin, Keralan lentokentillä

Lentohäiriöitä tapahtuu useilla lentoasemilla, kuten Delhissä, Kochissa, Calicutissa ja Bangaloressa. Vihaiset matkustajat protestoivat viime hetken Air India Express -lennon peruutuksia vastaan ​​Keralassa ja Delhin lentokentällä. Kaikilla lentoasemilla matkustajien keskuudessa mielenosoituksia puhkesi keskiviikkona heidän Air India Express -lentonsa äkillisen peruutuksen vuoksi. Delhin lentokentällä nähtiin valtava kaaos sen jälkeen, kun lentoyhtiö oli perunut kolme lentoa Goaan, kuten sosiaalisessa mediassa kerrotaan.

Keralassa, enimmäkseen Persianlahden maihin matkalla olevat matkustajat, he valittivat saaneensa ilmoituksen peruutuksista suoritettuaan turvatarkastukset ja odottaneet koneeseen pääsyä. Vaikka Air India Express on tarjonnut täyden hyvityksen tai aikataulun muuttamisen, matkustajat ovat edelleen tyytymättömiä. Monet pelkäävät työpaikan menettämistä, jos he eivät saavu töihin ajoissa, kun taas toisten työviisumien voimassaolo päättyy.

Samankaltaiset artikkelit