Agilus Diagnostics jättää paperiluonnokset Sebille kerätäkseen varoja listautumisannin kautta

Agilus Diagnostics, Agilus Diagnostics sebi, Agilus Diagnostics ipo, Agilus Diagnostics ipo news,

Agilus Diagnostics Ltd on jättänyt alustavat paperit pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselle Sebille varojen keräämiseksi listautumisannin (IPO) kautta. Ensimmäinen julkinen liikkeeseenlasku on kokonaan International Finance Corpin, NYLIM Jacob Balls India Fund III LLC:n ja Resurgence PE Investments Ltd:n 1,42 miljoonan oman pääoman ehtoisen osakkeen myyntitarjous punaisen silakan esitteen (DRHP) mukaan.

Koska listautumisanti on kokonaan OFS, koko tuotto menee nykyisille osakkeenomistajille. Agilus Diagnostics, joka tunnettiin aiemmin nimellä SRL Ltd, on Crisilin mukaan yksi suurimmista diagnostiikkapalveluntarjoajista laboratorioiden lukumäärällä mitattuna ja toiseksi suurin Intian toiminnan liikevaihdolla mitattuna 31.3.2023 päättyneellä tilikaudella. raportti.

Sillä oli 31.3.2023 413 laboratorion verkosto, joista 43 laboratoriota oli Kansallisen testaus- ja kalibrointilaboratorioiden akkreditointilautakunnan (NABL) akkreditoima. Yrityksellä on kansainvälinen läsnäolo Lähi-idässä, Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, Itsenäisten valtioiden yhteisössä ja Etelä-Aasian alueellisen yhteistyön liiton (SAARC) alueella.

Vuonna 2023 se suoritti 3,9 miljardia testiä ja palveli 1,66 miljoonaa potilasta Intiassa ja kansainvälisesti perjantaina jätettyjen paperiluonnosten mukaan. ICICI Securities, Axis Capital ja Citigroup Global Markets India ovat kirjanpitoon johtavat liikkeeseenlaskijat.

Samankaltaiset artikkelit