Aeroflex Industries asettaa listautumisannin hintarajalle 102-108 Rs/osake

Aeroflex Industries IPO to open on August 22, Aeroflex Industries IPO news, IPO news, India IPO news, India market latest news, Market news, Market

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen letkujen valmistaja Aeroflex Industries Ltd ilmoitti keskiviikkona, että sillä on kiinteä hintaluokka 102-108 rupiaa osakkeelta 351 miljoonan rupian listautumisannissa (IPO).

Neitsyt julkinen anti avataan merkittäväksi 22. elokuuta ja päättyy 24. elokuuta. Tarjouskilpailu ankkurisijoittajille avautuu 21. elokuuta, yhtiö ilmoitti.

Listautumisanti koostuu uudesta osakeannista, jonka arvo on enintään 162 miljoonan rupiaa, ja Promoottori Sat Industriesin enintään 1,75 miljoonan osakeannin tarjouksesta (OFS).

Tällä hetkellä promoottori ja promoottoriryhmän jäsenet omistavat yhtiöstä yli 91 prosenttia.

Tuoreen liikkeen tuotto käytetään velan maksuun ja käyttöpääomatarpeen rahoittamiseen ja tietty määrä käytetään yleisiin yritystarkoituksiin ja yritysostoihin epäorgaaniseen kasvuun.

Yhtiö noutaa listautumisannin kautta 340,5 miljardia rupiaa ja 351 miljoonaa rupiaa hintaluokan alemmasta ja yläpäästä.

Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 130 osakkeesta ja sen jälkeen 130 oman osakkeen kerrannaisina.

Mumbaissa toimiva Aeroflex valmistaa ja toimittaa metallisia joustavia virtausratkaisuja maailmanlaajuisille markkinoille. Se vie tuotteitaan yli 80 maahan, mukaan lukien Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja muihin, ja saa 80 prosenttia liikevaihdostaan ​​viennistä.

Vuoden 2023 tilikaudella Aeroflexin liikevaihdon konsolidoitu liikevaihto oli 269,4 miljardia rupiaa, ja voitto verojen jälkeen (PAT) oli 30,1 miljoonaa ruplaa.

Pantomath Capital Advisors on ainoa kirjanpitoon johtava ongelman pääjohtaja. Yhtiön osakkeet ehdotetaan listattavaksi BSE- ja NSE-pörsseille.

Samankaltaiset artikkelit