Ylpeä olla maailman suurin Trump-kiinteistöjen kehittäjä: Kalpesh Mehta, Tribeca Developers

Proud to be the largest developer of Trump properties in the world: Kalpesh Mehta, Tribeca Developers

Laadukkaiden asuin- ja liiketilojen kysyntä jatkuu vahvana erityisesti kehittyvissä kaupunkikeskuksissa ja satelliittikaupungeissa. Kasvukäyrä jatkunee nousujohteisena kuluttajien lisääntyneen luottamuksen, kestävään elämään keskittymisen ja alan sopeutumisen teknologian kehitykseen myötä. Tämä optimismi heijastaa paitsi alan kestävyyttä, myös sen mahdollisuuksia edistää merkittävästi maan talouskehitystä, sanoo

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa herra Mehta jakaa näkemyksensä tekijöistä, jotka vaikuttavat kiinteistöalan kasvuun nykyaikana ja puhuu Tribeca-Trump Intian kumppanuudesta. Otteita:

Kiinteistöalan nopea elpyminen Covid 19 -pandemian jälkeen on asettanut pohjan lupaavalle kasvupolulle. Intian vahvat talouden perustekijät, kuten tasainen kaupungistuminen, korkeammat käytettävissä olevat tulot ja hallituksen suotuisa politiikka, edistävät merkittävästi tätä kasvua.

Odotamme Tribecalla kiinteistömarkkinoiden vauhdin jatkuvan. Laadukkaiden asuin- ja liiketilojen kysyntä jatkuu vahvana erityisesti kehittyvissä kaupunkikeskuksissa ja satelliittikaupungeissa. Kasvukäyrä jatkunee nousujohteisena kuluttajien lisääntyneen luottamuksen, kestävään elämään keskittymisen ja alan sopeutumisen teknologian kehitykseen myötä. Tämä optimismi heijastelee alan kestävyyden lisäksi myös sen mahdollisuuksia edistää merkittävästi maan taloudellista kehitystä.

Luksusmarkkinoiden uskomaton kasvu on osoitus kuluttajien muuttuvista mieltymyksistä ja lisääntyneestä ostovoimasta. Tämä suuntaus ei rajoitu suurkaupunkikaupunkeihin, vaan se on levinnyt myös Tier 2- ja Tier 3 -kaupunkeihin parantuneen infrastruktuurin, paremman yhteyksien ja kasvavan trendin ansiosta, että kaupunkien asunnonomistajat etsivät kakkosasuntoa näiltä alueilta.

Näkemyksemme mukaan kasvu jatkuu. Ylellinen kiinteistö ei tarkoita vain runsautta, vaan myös puhdasta ilmaa, vihreitä näkymiä ja parempaa elämänlaatua, jotka muokkaavat luksusmaisemaa. Tämä markkinadynamiikka heijastuu projekteissamme, joissa yhdistyvät nykyaikaisuus, mukavuus ja hienostuneisuus paikallisiin erityispiirteisiin sopeutuen. Näistä tekijöistä, jotka ovat usein tyypillisiä tason 2 ja 3 kaupungeille, on tulossa uusia ylellisyyden mittareita. Me Tribecalla pyrimme heijastamaan näitä muuttuvia pyrkimyksiä projekteissamme, kuten The Ark Voyage to the Stars ja Yoo One, yhdistäen saumattomasti nykyaikaa rauhalliseen, vihreään elinympäristöön. Tämä muutos sopii täydellisesti kehittyvän luksuskäsityksen kanssa, ja sen odotetaan ohjaavan kiinteistöalaa näillä kehittyvillä markkinoilla.

Gurugramin ja Punen kaltaisissa kaupungeissa hinnat nousivat viime vuonna merkittävästi, 11-16 % edellisvuodesta – trendin uskomme jatkuvan. Gurugram, liike-elämän ja teollisuuden voimanpesä, ja Pune, kukoistava IT-, valmistus- ja koulutuskeskus, ovat erittäin haluttuja sijoituskohteita. Nämä kaupungit tarjoavat sekoituksen työllistymismahdollisuuksia, moderneja mukavuuksia ja toivottavaa elämäntapaa, mikä tekee niistä houkuttelevan sijoittajille. Ja vaikka kasvu Mumbaissa on ollut vakaata vuositasolla, kaupunki on edelleen merkittävä rahoitus- ja talouskeskus ja houkuttelee edelleen merkittäviä kaupallisia ja asuinsijoituksia.

Mitä tulee Tier 2- ja Tier 3 -kaupunkeihin, nämä nousevat kaupunkikeskukset eivät ole enää kiinteistökehitysalueen reunalla, ja niillä on suuri vetovoima sekä asunnonomistajille että rakennuttajille. Tribecan omaisuudenkevyt liiketoimintamallimme mahdollistaa nopean laajentumisen koko maassa, mukaan lukien Tier 2 ja Tier 3 kaupungit. Luotamme siihen, että löydämme oikeat kumppanit ja projektit, jotka vastaavat sitoutumistamme huippuosaamiseen ja laatuun. Projektimme, kuten The Ark ja Yoo One, heijastavat tätä uskoa. Kun nämä kaupunkikeskukset korostuvat, olemme valmiita tutkimaan mahdollisuuksia, jotka ovat linjassa arvojemme ja visiomme kanssa.

Näemme seuraavat kolme vuotta merkittävänä käännekohtana Tribecalle. Strategiamme on suunnattu eksponentiaaliseen kasvuun ja tavoitteena on kasvattaa nykyistä kokoamme 3-5-kertaiseksi. Suunnittelemme aktiivisesti yli 1 500 miljoonan ₹ investointeja edistääksemme tätä kunnianhimoista kehityskulkua. Tämä rahoitus hankitaan strategisesti pääomasijoituksella ja kolmannen osapuolen pääoman hyödyntämisellä. Sitoutumisemme innovaatioihin, huippuosaamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehitykseen on näiden investointien ohjaava voima, kun jatkamme kiinteistömaailman muokkaamista kaikkialla Intiassa.

Tribecan ja Trump Indian välinen kumppanuus on osoitus vuosikymmenen kestäneestä sitoutumisestamme huippuosaamiseen, innovaatioon ja vertaansa vailla olevien kiinteistöhankkeiden toteuttamiseen. Tänään olemme ylpeitä siitä, että olemme maailman suurin Trump-kiinteistöjen kehittäjä, toiseksi vain Trump Organizationin jälkeen.

Tällä hetkellä kumppanuus kehittyy dynaamisesti kahden ikonisen projektin kehittämisen myötä Gurgaonissa ja Kolkatassa. Nämä projektit eivät edusta vain ylellisyyden huippua, vaan myös heijastavat synergiaa globaalin suunnittelun estetiikan ja paikallisten herkkyyden välillä.

Tulevaisuudessa kumppanuutemme on merkittävässä kasvussa. Lukuisten keskustelujemme keskellä odotamme 1-2 Trump-projektin toteutuvan tänä vuonna. Tämä sopii saumattomasti sitoumuksemme kanssa luoda ylellisiä elämyksiä ja määritellä uudelleen huippuosaamisen standardit Intian kiinteistöalalla.

Samankaltaiset artikkelit