Yhdysvaltain SEC:n oikeudenkäyntiä Terraform Labsia vastaan ​​lykättiin Do Kwonin luovuttamisen sallimiseksi – Digital Transformation News

Last month, Rakoff ruled that Terraform and Kwon violated US law

Liittovaltion tuomari viivästytti tiistaina Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean oikeudenkäyntiä Terraform Labsia ja sen perustajaa Do Kwonia vastaan ​​väitetystä 40 miljardin dollarin kryptovaluuttapetoksesta, jotta Kwon voidaan luovuttaa, jotta hän voisi osallistua.

Määräyksellä Yhdysvaltain piirituomari Jed Rakoff Manhattanilla siirsi oikeudenkäynnin 25. maaliskuuta tammikuun 29. päivästä ilman lisäviivästyksiä, vaikka Kwonia ei luovuteta. ”Huolimatta Kwonin väitteestä, että hän on suostunut luovuttamiseensa Montenegrosta, jossa häntä tällä hetkellä pidetään vangittuna, ei ole ehdotonta takeita siitä, että hänet vapautetaan ajoissa”, Rakoff kirjoitti. ”Kuitenkin”, tuomari lisäsi, ”tuomioistuin suostuu hänen asianajajansa pyyntöön, koska he nimenomaisesti tunnustavat, että oikeudenkäyntiä ei voida lykätä enempää.”

SEC oli myös suostunut viivästymiseen. Sen siviilioikeudellinen kanne Terraformia ja Kwonia vastaan ​​johtuu TerraUSD:n, ”stabiilin kolikon”, joka on suunniteltu ylläpitämään vakiohinta 1 dollaria, ja perinteisemmän Lunan romahtamisesta, joka oli läheisesti sidoksissa TerraUSD:hen. Molemmat kryptovaluutat menettivät arviolta 40 miljardia dollaria tai enemmän, kun TerraUSD ei toukokuussa 2022 pystynyt säilyttämään 1 dollarin sidontaa.

SEC sanoi, että Terraform ja Kwon pettivät sijoittajia TerraUSD:n vakaudesta ja siitä, kuinka suosittu korealainen mobiilimaksusovellus käytti Terraform-lohkoketjua maksutapahtumien selvittämiseen. Kwon on ollut pidätettynä Montenegrossa viime maaliskuun pidätyksestään lähtien. Häntä vastaan ​​on myös nostettu Yhdysvaltojen rikossyytteet ja hänen kotipaikkansa Etelä-Korea esittää luovutuspyynnön.

Viime kuussa Rakoff päätti, että Terraform ja Kwon rikkoivat Yhdysvaltain lakia, koska ne eivät rekisteröineet TerraUSD:tä ja Lunaa. Asia on SEC vastaan ​​Terraform Labs Pte Ltd et al, US District Court, Southern District of New York, nro 23-01346.

Samankaltaiset artikkelit