Uusi rahastotarjous: DSP Mutual Fund käynnistää pankki- ja rahoituspalvelurahaston. Tarkista tiedot

new fund offer

DSP Mutual Fund on ilmoittanut käynnistävänsä DSP Banking & Financial Services Fundin (DSP BFSF), joka on avoin järjestelmä, joka tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua pitkän aikavälin rakenteelliseen mahdollisuuteen pankki- ja finanssipalvelualueella.

Pankkien lisäksi ala kattaa myös suuret alueet, kuten NBFC:t, mukaan lukien asuntorahoitusyhtiöt, henkivakuutus, vahinkovakuutus, AMC, pörssit ja talletusyhtiöt, jotka ovat kaikki kasvaneet nopeammin kuin Intian nimellinen BKT viimeisten 15 vuoden aikana. . Kaikki nämä yhdessä muodostavat yli 4 biljoonan dollarin voittomahdollisuuden.

Pankki- ja rahoituspalvelusektori on ollut rakenteellinen kasvutarina Intiassa, mikä näkyy sen parempana tuloksena laajempaan Nifty 50 -indeksiin verrattuna kaikilla 10 vuoden jaksoilla. Alan tuotot ovat myös olleet tasaisempia eri ajanjaksoilla verrattuna laajempaan Nifty 50 -indeksiin.

Toimiala on kuitenkin tuottanut Nifty 50 -indeksiä heikommin syyskuusta 2019 lähtien. Näin ollen mahdollisuus alituoton kääntymiseen yhdistettynä pankki- ja finanssipalvelusektorin kohtuullisiin arvostuksiin sekä vahvat taseet tarjoavat sijoittajille mielenkiintoisen mahdollisuuden.

Nifty Financial Services TRI on myös toimittanut yli 12 prosentin tuottoa 90 prosentissa kertoja yli 7 vuoden ajanjaksolla verrattuna Nifty 50 TRI:n 52 prosenttiin. Banking, Financial Services and Insurance (BFSI) muodostaa 38 prosenttia Intian 500 suurimman yrityksen voittopoolista, mutta se on vain 26 prosenttia markkina-arvosta.

BFSI:n viimeinen 10 vuoden tuloskasvu oli 17 % verrattuna 10 prosenttiin 500 parhaan yrityksen joukossa BFSI:tä lukuun ottamatta. Pankkien taseet ovat myös vahvistuneet, kun NPA:t ovat alhaisemmat. Tämä voisi tukea luotonannon kasvun jatkuvaa elpymistä.

DSP BFSF noudattaa osakekohtaista lähestymistapaa, joka suosii liiketoiminnan perustekijöitä markkinanäkymien sijaan ja pyrkii korkeaan aktiiviseen osuuteen vertailuindeksiin verrattuna. Sillä on myös joustavuutta Global Investmentsille, joissa rahastonhoitaja voi sijoittaa valikoituihin kansainvälisesti pohjimmiltaan terveisiin yrityksiin, joita ei ole saatavilla Intiassa.

Normaaleissa olosuhteissa DSP BFSF:n omaisuusallokaatio olisi vähintään 80–100 prosenttia pankki- ja rahoituspalvelualan yritysten osakkeista ja osakesidonnaisista arvopapereista, enintään 20 prosenttia muiden yritysten osakkeista ja osakesidonnaisista arvopapereista, enintään 20 % velka- ja rahamarkkinainstrumenteissa ja enintään 10 % REIT- ja InvIT-osuuksissa.

DSP BFSF:n uusi rahastotarjous avataan merkitsemiselle 20. marraskuutath2023, ja sulkeutuu 4. joulukuutath2023.

”BFSI-sektorin yrityksillä on suuria voittoja muihin sektoreihin verrattuna. Voittopooli kasvaa myös vakuutusyhtiöiden, sijoitusrahastojen, varainhoitoyhtiöiden, alaa tukevien teknologia-alustojen, maksujen ja fintechin erilaisten liiketoimintojen lisäyksen ansiosta. Haluamme mieluummin kerätä rahaa sellaisilta sektoreilta, joilla on pitkäkestoinen kasvu, kun niiden hinnat ovat laskemassa tai vakiintumassa. Lainanantajilla on myös vipuvaikutus raaka-aineena, ja siksi he käyvät läpi volatiliteetin syklejä. Viime vuosina BFSI-tilan osakkeet ovat korjantuneet, mikä lisää sijoittajan turvamarginaalia. Olemme iloisia voidessamme käynnistää NFO:n, kun arvostukset ovat kohtuullisia”, sanoo Kalpen Parekh, DSP-sijoitusrahaston toimitusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit