”Työskentelemme jokasään laitoksen rakentamiseksi”, Amitabh Chaudhry, Axis Bankin MD ja toimitusjohtaja – Banking & Finance News

Amitabh Chaudhry, axis bank, axis bank news, Amitabh Chaudhry interview, top news, latest news, business news,

Amitabh Chaudhry otti ohjat käsiinsä Intian kolmanneksi suurimman yksityisen sektorin pankin Axis Bankin toimitusjohtajana 1. tammikuuta 2019, jolloin pankilla oli vaikeita aikoja, varsinkin havainnon suhteen. Viisi vuotta myöhemmin avainlukujen parantuessa ja merkittävien yritysostojen myötä pankin omaisuus on kääntynyt merkittävästi. kertoo ja että vaikka tällä hetkellä painopiste on Citi-kaupan toteuttamisessa, pankki on avoin myös ostomahdollisuuksille oikeilla arvoilla. Otteita.

Mitä haasteita kohtasit, kun aloitit pankissa?

Jotkut tärkeimmistä perinnöllisistä haasteista olivat omaisuuden laatu, laadukas kasvu ja vanhat teknologiajärjestelmät. Ja olemme voittaneet vanhat haasteemme. Ensimmäinen haaste oli taseen siivoaminen ja vahvistaminen. Tämä sisälsi luottokulttuurin täydellisen muutoksen, siirtymisen varovaisempaan ja sääntöpohjaisempaan varauksiin ja konservatiiviseen laskentakäytäntöön. Saimme onnistuneesti myös merkittäviä pääomamääriä. Laadukkaan kasvun saavuttamiseksi muotoilimme strategiamme vakuuttavasti käyttämällä yksinkertaista lyhennettä ”GPS”: kasvu, kannattavuus & kestävyys. Määritimme, mitä me pankkina halusimme saavuttaa keskipitkällä aikavälillä kullakin näistä oikeuksista, ja myös yritykset ja toiminnot rakensivat suunnitelmia saman sateenvarjon alla.

Monivuotisessa teknologian muutosprojektissa on käsitelty paljon tätä ja tehty pankin tulevaisuus valmiiksi.

Riippumattomissa kanavatarkistuksissa saat palautetta siitä, että pilvikäyttöönottomme on vertaispankkien joukossa parhaita, mobiilipankkisovelluksemme on maailman arvostetuin Google Playstoren sovellus. Lisäksi suurin osa ensimmäisestä vaiheesta suoritettiin kerran vuosisadassa vallinneen pandemian taustalla, joka haastoi liiketoimintamme perustekijät.

Näetkö, että tarvitaan lisää yritysostoja pankin salkun ja läsnäolon vahvistamiseksi?

Etsimme jatkuvasti mielekkäitä kasvumahdollisuuksia. Olemme kuitenkin parhaillaan viimeistelemässä Citibankin kuluttajapankkisopimusta. Ensimmäinen osa projektistamme on onnistunut, mutta meillä on toinen tärkeä päivämäärä (LD2) tulossa vuonna 2024. Keskitymme juuri nyt tekemään tästä kaupasta onnistunutta ja hyödyntämään synergiaetuja. Jos tytäryhtiöillämme on sopivat mahdollisuudet tehdä pakottavia arvostuksia laajentaa toimintaansa, arvioimme.

Onko sinulla toiveita tulla Intian toiseksi suurimmaksi tai jopa suurimmaksi yksityiseksi pankiksi?

Toiveeni on aina ollut viedä pankki kilpailijoitamme edelle. Ensimmäinen askel on, että meidän pitäisi olla ykkönen ja ykkönen joissakin liiketoiminnoissa markkinaosuuden kasvun perusteella, ja näin on selvästikin monilla prioriteettialueillamme. Lisäksi, emme vain liiketoimintaa, haluamme olla ykkönen kuluttajien tyytyväisyydessä, kunnioituksessa, digitaalisessa kyvykkyydessä jne. Meitä ohjaa oma GPS-strategiamme, ja pyrimme rakentamaan ”jokassään instituution”, joka kestää. ajan testi.

Millaisena näet teknologian vaikutuksen Axis Bankiin ja sen asiakkaisiin? Mitä suunnitelmia on sopeutua näihin häiriöihin ja hyödyntää niitä?

Teknologiasta on tullut nykyään välttämätön yrityksille, kun toimimme ja toimitamme tuotteitamme ja palvelujamme asiakkaillemme. Pandemia on muuttanut kuluttajien käyttäytymistä huomattavasti ja tarve saada joustavat ja luotettavat digitaaliset palvelut kasvavat päivä päivältä. Digitaalinen aloitteemme Axis 2.0 merkitsee merkittävää harppausta teknologiassa ja liiketoiminnassa, mikä vie meidät kohti tavoitettamme tulla digitaalisen lainauksen voimatekijäksi. Aidosti digitaalisena pankkina Axis 2.0 muuttaa asiakkaan matkan säästämisen, lainojen, maksujen, forexin ja sijoitusten välillä.

API-pohjainen transaktiopankkialustamme kasvattaa edelleen vetovoimaa, ja yritysasiakkaiden käyttöönotto on kasvanut 2,3-kertaiseksi ja transaktiomäärät viisinkertaistuneet. Lisäksi NEO for Business, mobiiliensimmäinen pankkiratkaisumme pienille ja keskisuurille yrityksille, on houkutellut 5 000 yritystä kuukausittain ja tarjoaa kilpailijoihin verrattuna erottuvia ominaisuuksia. ”Open by Axis Bank” kuvastaa sitoutumistamme innovaatioihin. Pyrimme kolmin- tai nelinkertaistamaan Open by Axis Bankin panoksen 27. tilikauteen mennessä.

Mitä strategioita aiot toteuttaa tämän ongelman ratkaisemiseksi?

Poistuminen on haaste, jonka kanssa kaikki BFSI:n toimijat kamppailevat viimeisen kolmen-neljän vuoden ajan, varsinkin kun pankit ja muut rahoituspalveluorganisaatiot kasvavat nopeasti. Kokemuksemme osoittaa, että 60-70 % osaajista liikkuu pankkiekosysteemin sisällä. Jotkut organisaatiot käyttävät kampus-plus-strategioita rakentaakseen oman pankkiirien joukkonsa sen sijaan, että palkkaisivat toisiltaan. Jotkut muut yrittävät tarkastella kykyjä sisäisesti ja kouluttaa heitä, mutta tosiasia on kuitenkin se, että laajentumisen myötä ihmisten palkkaaminen on kaikkien aikojen huippua.

Olemme laatineet strategioita nähdäksemme, kuinka voimme vähentää poistumisastetta. Olemme rakentaneet houkuttelevan ehdotuksen sisäisen uran ympärille, jota kutsumme ”Thrive”. Pyrimme täydentämään yllä olevaa ylimmän johdon jäsennellyllä yhteistyöllä työntekijöidemme kanssa. Näitä ovat neljännesvuosittaiset webcast-lähetykset, kaupungintalon kokoukset ja säännölliset ryhmien tapaamiset ympäri maan.

Samankaltaiset artikkelit