Tapaa Toco, japanilainen mies, joka muutti itsensä koiraksi kuluttamalla 14 000 dollaria; Katsaus päivään hänen elämässään ja hänen katumuksensa

toco japanese man dog

Teknologinen kehitys on vuosien mittaan tehnyt mahdottomasta mahdollista, ja on sanomattakin selvää, että ihmiset ovat onnistuneet luomaan työkaluja, jotka voivat muuttaa elämäämme käsittämättömillä tavoilla. Yksi tällainen muutos, joka on viime aikoina kiinnittänyt maailman huomion, on japanilainen mies, joka on muuttanut itsensä koiraksi. Joo! Luit oikein.

Japanilainen Toco käytti NDTV:n mukaan yli 14 000 dollaria (noin 12 lakhia) erityisesti suunniteltuun collie-pukuun, jonka ansiosta hän muuttui koiraksi. Miehellä on noin 53 000 tilaajaa Youtube-kanavallaan, jossa hän on julkaissut useita elokuvia. Videolla Tocon voi nähdä noutavan ja pyörivän maassa.

Huippurealistisen koirapuvun miehelle on valmistanut japanilainen yritys Zeppet, joka luo pukuja myös tv-mainoksiin ja elokuviin, ja niiden valmistuminen kesti 40 päivää. Yritys on erikoistunut 3D-mallien, body-asujen ja pienoismallien valmistukseen ja on onnistunut toteuttamaan Tocon unelman.

Uutiset uutisoivat YouTube-kanavallaan, ja hänen videonsa tekstityksessä luki: ”Minusta tuli collie, ja täytin unelmani, joka minulla oli pienestä lapsesta asti olla eläin!” Hän on dokumentoinut elämäänsä koirana eläen, mutta ei ole paljastanut henkilöllisyyttään yleisölle, ja kanavansa videoissa Toco esittelee koiran käyttäytymistä, kuten hihnassa olemista ja kävelyä, häkissä oloa, koiran herkkujen syömistä ja limsan juomista. .

Tocosta tuli yhdessä yössä Internet-sensaatio sen jälkeen, kun hänen videonsa levisi virukseen. Se oli hänen unelmansa hyvin nuoresta iästä lähtien: ’Pienestä lapsesta lähtien olen halunnut olla eläin. Mielestäni se on halu muuttua”, hän kertoi MailOnlinen haastattelussa.

Internetillä oli kuitenkin ristiriitaisia ​​mielipiteitä tästä muutoksesta, jota jotkut kutsuvat ”hulluksi ja kammottavaksi”, kun taas toisten mielestä se on ”outo seksijuttu”. Hän myönsi, että katsojien valtava vastaus yllätti hänet, koska hän ei ollut odottanut näin poikkeuksellista kiinnostusta.

Mies oli aiemmin ladannut useita videoita itsestään leikkimässä noutoa ja kiertelemässä maassa. Lisäksi hän latasi videon, jossa hän oli menossa Tokioon ensimmäistä kertaa. Silminnäkijät olivat hämmästyneitä ihmiscolliesta. Tocon voidaan nähdä seurustelemassa sekä ihmisten että muiden koirien kanssa viiden minuutin elokuvassa. Tocon mukaan nauha kuvattiin viime vuonna saksalaiselle televisiokanavalle RTL:lle haastattelussa: ”Luojan kiitos, sain luvan hyödyntää elokuvia, joten annan ne yleisön saataville! He olivat minulle todella ystävällisiä haastattelupäivänä”, Toco totesi kuvauksessa. Hän totesi, että ”ei odottanut niin suurta vastausta” puhuessaan samasta The Washington Postille.

Toco selitti, että hänen halunsa jäljitellä eläimiä on täysin ei-seksuaalista ja ilmaisi surunsa siitä, että hänet ymmärrettiin väärin tässä suhteessa. Hän kertoi myös, että hänen perheensä hyväksyy hänen valitsemansa elämäntavan, ja hän ilmaisi ilonsa heidän tuestaan.

Samankaltaiset artikkelit