Sundaram Home Finance etsii kohtuuhintaisia ​​asuntoja

Sundaram Home Finance

Sundaram Home Finance ilmoitti maanantaina etenemisestä kohtuuhintaisten asuntojen segmenttiin ja keskittyy laajennussuunnitelmissaan tason 2 ja 3 kaupunkeihin. Aluksi Chennaissa sijaitseva yritys avaa 10 uutta konttoria ja palkkaa 50–75 henkilöä tälle uudelle segmentille tämän verokauden loppuun mennessä. Edullisten asuntojen markkinoille tulo tapahtuu sen hajauttamisen jälkeen pienyrityslainat segmenttiin viime vuoden lokakuussa.

Lakshminarayanan Duraiswamy, MD, Sundaram Home Finance, sanoi: ”Tämä on luonnollinen jatko sille, mitä olemme tehneet alusta asti. Keskittyminen vähittäisasiakassegmenttiin 2- ja 3-tason kaupungeissa on olennainen osa kasvusuunnitelmiamme.”

Osana laajennusta Sundaram Home Finance suunnittelee asuntorahoitusalueen monipuolistamista edelleen edullisten asuntojen segmentissä ja aikoo maksaa jopa 35 000 rupiaa asuntolainoja.

Hän sanoi, että hallituksen ilmoittamana tavoitteena on keskittyä kohtuuhintaisten asuntojen pienasiakkaisiin. ”Uskomme ymmärtävämme tämän tilan hyvin ja meillä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää tämän segmentin tarjoamia mahdollisuuksia. Uskomme, että tällä segmentillä on potentiaalia olla meille nopeasti kasvava pitkällä aikavälillä”, hän sanoi.

Edullisten asuntojen segmentin suunnitelmista Lakshminarayanan sanoi, että yritys aikoo avata ensimmäiset sivuliikkeet Tamil Naduun ja Andhra Pradeshiin, kun taas vuokraus saadaan päätökseen maaliskuuhun 2024 mennessä.

Sundaram Home Finance kirjasi 57 miljoonan rupiaa nettovoiton 1 104 miljoonan rupian maksuista vuoden 2014 ensimmäisellä tilikaudella. Sundaram Financen kokonaan omistama tytäryhtiö on asuntorahoitussektorin johtava toimija, joka tarjoaa asuntolainoja, tonttilainoja, parannus- ja laajennuslainoja, kiinteistölainoja sekä pienyrityslainoja kauppiaille ja pienliikkeille.

Vuonna 23 yhtiön omaisuussalkku ylitti merkittävän 11 ​​000 rupian virstanpylvään. Se oli palkannut yli 450 henkilöä 23. tilikaudella, ja kaiken kaikkiaan edellinen tilikausi oli yhtiölle vahvan kasvun vuosi johtuen kysynnästä eteläisten markkinoiden 2. ja 3. tason kaupungeissa.

Samankaltaiset artikkelit