SoftBank India nostaa Sarthak Misran kumppanirooliksi – Banking & Finance News

Softbank India

SoftBank India on äskettäin nostanut aiemmin sijoitusjohtajana toimineen Sarthak Misran asian tuntevien lähteiden mukaan kumppaniksi. Teknologiahankkeisiin keskittyvänsä japanilainen sijoituspalveluyritys ilmoitti tästä kohdeyhtiöilleen Intiassa tiistaina.

Misra, joka liittyi SoftBankiin vuonna 2019 työskenneltyään Matrix Partners Indiassa, on johtotehtävissä sähköisen kaupankäynnin alustassa Meeshossa ja B2B-verkkokaupassa OfBusinessissa. Hän on myös tiiviisti mukana ruoanjakelujättiläisen Swiggyn ja Lenskartin kanssa.

Uudessa tehtävässään Misra raportoi edelleen Sumer Junejalle, joka toimii SoftBankin Intian ja EMEA:n toimitusjohtajana ja valvoo rahaston toimintaa Intiassa ja Euroopassa.

Samaan aikaan toinen SoftBank Investment Advisorsin avainhenkilö, Narendra Rathi, joka keskittyy Software as a Service (SaaS)- ja business-to-business (B2B) -sektoreihin, ylläpitää myös raportointilinjoja Junejalle. ”Narendra ja Misra ylläpitävät omia erillisiä joukkueitaan”, asiasta tietävä lisäsi.

Juneja on johtanut SoftBankin sijoitustiimiä Intiassa yli viiden vuoden ajan.

Intian sijoitustiimiin kuuluu Junejan lisäksi kuusi johtajaa. SoftBank Intian toimintakumppanina toiminut Vikas Agnihotri irtautui rahastosta viime vuonna.

Erityisesti SoftBank on pidättäytynyt tekemästä uusia sijoituksia Intiaan viime vuoden aikana rahoitusehtojen kiristyessä. Yhtiö on kuitenkin aktiivisesti luopunut osuuksistaan ​​julkisesti noteeratuissa yhteisöissä, kuten Paytm, Policybazaar, Delhivery ja Zomato. Lisäksi kaksi SoftBankin kohdeyritystä, FirstCry ja Ola Electric, ovat toimittaneet IPO-luonnoksia, joiden suunnitelmat tulevat julkisiksi tänä vuonna. Swiggy, johtava elintarvikkeiden ja päivittäistavaroiden toimitusalusta, valmistautuu myös jättämään punaisen silakan esiteluonnoksen listautumista varten samassa ajassa.

Japanilainen sijoittaja ilmoitti tammikuussa, että se aikoo jatkaa sijoituksia intialaisiin startup-yrityksiin vuonna 2024 keskeytettyään vedot 18 kuukaudeksi laajemman rahoitustalven keskellä.

Samankaltaiset artikkelit