Reliance General käynnistää terveydenhuoltopolitiikan tehdäkseen maailmanlaajuisesta terveydenhuollosta intialaisten saatavilla

Reliance General launches healthcare policy to make global healthcare accessible to Indians

Reliance General Insurance Company Ltd on julkaissut ”Reliance Health Globalin”, terveydenhuoltopolitiikan, jonka tarkoituksena on tehdä maailmanlaajuisesta terveydenhuollosta intialaisten saatavilla. Tämä politiikka laajentaa suojaavaa syleilyä Intian rajojen lisäksi kaikkialla maailmassa ja takaa vaivattoman kokemuksen globaaliin elämäntyyliin tottuneille henkilöille, jotka haluavat pääsyn maailmanluokan terveydenhuoltopalveluihin ja infrastruktuuriin.

Yhtiön mukaan Reliance Health Globalilla on monia vertaansa vailla olevia ominaisuuksia, jotka määrittelevät uudelleen sairausvakuutustarjonnan. Sen lisäksi, että se tarjoaa kattavan kattavuuden ulkomaisille hoidoille, mukaan lukien kriittiset sairaudet, kuten syöpä ja ohitusleikkaus, tämä käytäntö erottuu poikkeuksellisesta kotimaisesta kattavuudestaan. Rajoittamaton vakuutussumma Intiassa määrittelee uudelleen sairausvakuutuksen paradigman ja tarjoaa vakuutuksenottajille vertaansa vailla olevan turvallisuuden ja mielenrauhan.

Suunnitellun sairaalahoidon lisäksi politiikka kattaa matkat, majoituksen ja kokonaisvaltaiset viisumi- ja avustuspalvelut, jotka koskevat hätätilanteita, kuten kadonnutta passia tai hätärahaa. Tämän vakuutuksen erottaa valtava, jopa miljoonan dollarin vakuutussumma, joka takaa turvallisuuden tunteen hoidettaessa ulkomailla.

:

Reliance Global Health -politiikka tarjoaa laajennettua tukea kattamalla ennen ja jälkeen sairaalahoitoa, järjestämällä toisen lausunnon ja tapaturmaisen kuntoutuksen, korostaen Reliance General Insurancen sitoutumista olemaan vankkumaton kumppani vakuutuksenottajan terveydenhuoltomatkan jokaisessa vaiheessa. Kaikilla eduilla, jotka vaihtelevat lentoambulanssista elinten luovuttajien kuluihin ilman rajoituksia huoneen vuokralle; Reliance Health Global takaa mielenrauhan ja antaa yksilöille mahdollisuuden keskittyä palautumiseensa ja hyvinvointiinsa.

Reliance General Insurancen toimitusjohtaja Rakesh Jain ilmaisi innostuksensa lanseerauksesta ja totesi, että ”Reliance Health Global” on vallankumouksellinen terveydenhuoltopolitiikka, joka ylittää rajat. ”Koska Intia globalisoituu ja monet intialaiset matkustavat jatkuvasti ulkomaille työn tai vapaa-ajan takia, on välttämätöntä poistaa tuska, joka liittyy useiden vakuutusten ostamiseen erikseen Intiaan ja ulkomaille. Sen ainutlaatuisen rajattoman vakuutussumman kotimaassa ja vahvan, jopa miljoonan dollarin maailmanlaajuisen vakuutussumman ansiosta pyrimme asettamaan sairausvakuutukselle uudet standardit. Sitoumuksemme on tarjota horjumatonta tukea ja pääsyä maailmanlaajuisen terveydenhuollon huippuosaamiseen, mikä takaa äärimmäisen mielenrauhan arvostetuille asiakkaillemme, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit