RBI todennäköisesti antaa selvennyksiä Paytmin noudattamatta jättämisestä: Rahoituspalvelusihteeri – Pankki- ja rahoitusuutiset

Paytm Crisis News, Paytm Payments Bank RBI, Patym News, RBI News, RBI bans Paytm, Paytm RBI News, Paytm's Vijay Shekhar Sharma, Paytm Stock, Paytm Shares down, fintech, Paytm Payment Bank, RBI Paytm Payments Bank, RBI

Kun RBI:n Paytm Payments Banks -pankkien määräaika helmikuun 29. päivä lähestyy, on raportoitu, että Reserve Bank of India julkaisee todennäköisesti yksityiskohtaisempia selvityksiä tästä asiasta. Vanhempi valtion virkamies sanoi äskettäin, että Paytmin käyttäjäkunnan koon vuoksi olisi tarpeen selvittää hämmennystä. Finanssisihteeri Vivek Joshi lisäsi myös budjetin jälkeisen vuorovaikutuksen yhteydessä median kanssa, ettei valtiovarainministeriö ole toistaiseksi hakenut raporttia fintech-kriisistä.

Asiasta puhuessaan Joshi sanoi myös, että kun yrityskokonaisuudet kasvavat, ne eivät voi selviytyä eristyksissä. Yritysten on noudatettava ”maan lakeja”, hallituksen virkamies lisäsi.

Samaan aikaan Paytm-brändin emoyhtiön One97 Communications Ltd:n osakkeet nousivat 10 prosenttia ja pidensi sen toipumisrataa keskiviikkoaamuna.

Osake avautui vahvasti ja hyppäsi 9,99 prosenttia 496,75 rupiaan BSE:ssä, kun taas NSE:ssä se nousi saman prosentin 496,25 rupiaan. Tämä merkittävä nousu seuraa yhtiön osakkeen 3 prosentin nousua tiistaina, mikä merkitsee kääntymistä kolmen peräkkäisen päivän jyrkän laskun jälkeen. Helmikuun 1. ja 5. päivän välisenä aikana, kolmen kaupankäyntipäivän aikana, yhtiön osake oli romahtanut yli 42 prosenttia, mikä johti 20 471,25 miljoonan rupiaan markkinoiden arvostukseen RBI:n sääntelytoimien seurauksena.

Samankaltaiset artikkelit