Osakemarkkinat tänään: Nifty ei pysy 19 400:n yläpuolella, Sensex päättyy tasaisesti; laajemmat markkinat menestyvät paremmin

Markets at close

Kotimaiset indeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex luopuivat nousustaan ​​tiistaina ja päätyivät tasaiseen nousuun ja jatkoivat vaihteluväliin sidottua trendiä. Nifty päätyi hieman alle 19 400:n, mutta ei kyennyt ylittämään vahvaa vastustasoa, laskeutuen 19 396,45:een marginaalisella 0,01 prosentin nousulla. Sensex päätyi pieneen 4 pisteen nousuun ja oli 65 220,03. Nifty Midcap 100 nousi yli 1,1 %, kun taas pienyhtiöiden indeksi nousi noin 0,8 %. Pelkomittari Intia VIX asettui alemmas, noin 11.75. Laajemmilla markkinoilla Bank Nifty asettui hieman alemmas, putoamalla kahdeksan yhdeksästä istunnosta. Hienot PSU Bankin osakkeet vetivät indeksiä, kun taas metalli-, media- ja FMCG-osakkeet menestyivät paremmin. Jio Financial Services sulkeutuu 5 % alempana toista peräkkäistä istuntoa.

Tekniset näkymät

”Markkinoilla vaihdettiin vaihteluväliä ja ne päättyivät lähes ennallaan vaihtelevien vihjeiden keskellä. Marginaalisen nousun jälkeen Nifty heilahteli kapealla kaistalla ja asettui lopulta päivän alimmille tasoille sulkeutuen 19 396,45:n tasolle. Samaan aikaan sekalainen suuntaus toimialarintamalla piti kauppiaat kiireisinä, jolloin metalli, FMCG ja auto houkuttelivat ostamaan, kun taas Bank Nifty ja IT päättyivät vaimeaan. Kaiken keskellä leveämmän etuosan kelluvuus oli tärkein kohokohta, kun sekä keski- että pienikorkoiset nousivat lähes prosentin.

”Näemme äskettäisen nousun vastaliikkeenä korjaavan trendin sisällä, koska Niftyllä on useita esteitä ylitettävänä muuttaakseen sävyä. Samaan aikaan sekalainen suuntaus eri sektoreilla tarjoaa mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Osallistujien tulee kohdistaa kauppansa vastaavasti samalla kun tarkkailla positioiden kokoa”, sanoi Ajit Mishra, Religare Brokingin teknisen tutkimuksen johtaja.

IT, lääketeollisuus kohtaavat globaalin riippuvuuden haasteita

”Myönteisten kansainvälisten markkinoiden tuesta huolimatta Intian osakkeet kamppailivat ylläpitääkseen nousuvauhtiaan jatkuvien maailmanlaajuisten epävarmuustekijöiden vuoksi. Länsimaiseen talouteen läheisesti sidoksissa olevat sektorit, kuten IT ja lääketeollisuus, kohtasivat haasteita, kun taas kotimaiset alat sekä keskisuuret ja pienet yhtiöt osoittivat kestävyyttä ja saivat vetovoimaa”, sanoo Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit