Nifty saattaa nähdä lyhyen aikavälin nousevan liikkeen, joka osoittaa teknistä kuviota, sanoo HDFC Securitiesin Nagaraj Shetti

Nagaraj Shetti of HDFC Securities gives a buy call to Suven Pharma

Kirjailija: Nagaraj Shetti

Nousuvauhti jatkui markkinoilla kolmatta peräkkäistä sessiota keskiviikkona, ja Nifty päätti päivän 147 pisteellä. Hieman negatiivisella avautumisen jälkeen markkinat toipuivat kestävästi noususuhdanteen alun ja puolivälin pohjalta. Nousuvauhti jatkui istunnon puolivälissä ja myöhemmässä osassa, ja Nifty sulki huippunsa. Uusi kaikkien aikojen ennätys muodostui 23889 tasolle.

Päiväkaavioon muodostui keskiviikkona pitkä härkäkynttilä, joka on peräkkäin samanlaisia ​​kynttilöitä kolmessa istunnossa. Teknisesti tämä kuvio viittaa nousevan ”kolmen etenevän sotilaan” -tyyppisen kynttiläkuvion muodostumiseen. Tämä muodostelma on merkki nousujohteesta lyhyellä aikavälillä.

Siirtyään kantamaan sidottuun toimintaan kesäkuun puolivälissä, Nifty on nyt todistamassa mainitun etäisyyden liikkeen ratkaisevaa nousua. Nykyinen nousumomentti voi löytää vastustusta 24 000-24 100 tason huipuilla (1,786 % Fibonacci-laajennus tärkeälle pohjalle/ylälle/alalle 2020-2022), ja voidaan odottaa seuraavan konsolidointikierroksen tai pientä heikkoutta nousevan huipuilta. Välitön tuki on 23650 tasolla.

Todistettuaan symmetrisen kolmiokuvion ratkaisevan nousun viime viikolla noin 680 rupiaa, osakekurssi on siirtynyt pieneen laskuun viimeisten 1-2 viikon huipuista. Nykyisen pienen laskukorjauksen odotetaan valmistuvan pian ja osakekurssin odotetaan osoittavan ratkaisevaa nousujohteista pomppimista pohjasta lähitulevaisuudessa. Nousevat korkeammat ylä- ja alaosat ovat ennallaan päivittäisessä aikakehyskaaviossa. Volyymi ja suhteellinen voimaindeksi osoittavat positiivista harhaa tulevaisuuden markkinoilla.

Voit ostaa Suven Pharman nykyisellä markkinahinnalla 729 rupiaa, lisätä pudotuksia 710 rupiaan ja odottaa 795 rupiaa ja 860 rupiaa seuraavan 3–5 viikon aikana. Tee 662 Rs:n stop loss.

Viimeisten kahden viikon jyrkkä nousu osoittaa, että tämän pankkiosakkeen CUB:n pyöristävä pohja on yritetty murtautua ratkaisevasti ylöspäin noin 163-165 rupiaa. Osakekurssi on noussut laskevan trendilinjan ratkaisevan esteen yläpuolelle viikkokaavion mukaisesti ja yrittää tällä hetkellä ylittää toisen 168-170 Rs:n vastuksen. Volyymi on alkanut piristyä osakekurssin nousun myötä.

Osakkeen ostaminen voidaan aloittaa nykyisellä markkinahinnalla 167,15 rupiaa, lisätä laskuja 161 rupiaan, odottaa 183 rupiaa ja 198 rupiaa seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee stop loss 155 Rs.

Samankaltaiset artikkelit