Onko hienoa kasvattaa voittoja tai pudota alle 19700? Katso GIFT Nifty, FII-tiedot, F&O-kielto, raakaöljy, lisää ennen markkinoiden avaamista

share market

GIFT Nifty kävi tasaisesti tiistain alun kaupankäyntisession aikana, noussut 0,02 % 19 890,5:een, mikä viittaa kotimaisten indeksien NSE Nifty 50 ja BSE Sensex haaleaan avaukseen. Vertailuindeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex päätyivät nousuun maanantaina ja katkaisivat kahden päivän tappioputken. Nifty 50 lisäsi 10,8 pistettä ja päätyi 19 753,8:aan. Toisaalta Sensex nousi 0,56 % ja päättyi 66 527,67:ään.

”Intian indeksit ovat jatkaneet nousuaan seuraten globaalia markkinatrendiä, kun inflaation viileneminen eri puolilla maailmaa antoi toiveita politiikan kiristämisen aikakauden päättymisestä. Viimeisin myönteinen kehitys oli euroalueen inflaation hidastuminen heinäkuussa kolmatta kuukautta peräkkäin ja oli markkinoiden ennusteiden mukaisesti 5,3 %. Lisäksi euroalueen talous kasvoi kesäkuun vuosineljänneksen aikana alustavien arvioiden mukaan 0,3 %, mikä ylitti hieman markkinoiden odotukset”, sanoo Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja Vinod Nair.

Tärkeimmät asiat, jotka tulee tietää ennen osakemarkkinoiden avautumista 1.8.2023

Wall Street

Kaikki kolme suurta osakeindeksiä päätyivät kuukauden nousuun ennen kiireistä viikkoa, joka sisälsi yritysten, kuten Amazon.comin ja Applen, tulosraportteja sekä Yhdysvaltain taloustietoja, mukaan lukien työpaikkaraportti, Reutersin mukaan. S&P 500 nousi 0,15 %, Nasdaq Composite 0,21 % ja Dow Jones Industrial Average nousi 0,28 %.

Aasian markkinat

Aasian ja Tyynenmeren alueen osakkeet kävivät maanantaina vihreissä. Kiinan Shanghai Composite ja Shenzhen Component pysyivät ennallaan, korkeammat 0,06 % ja 0,01 %. Japanin Nikkei 225 nousi 0,49 %. Etelä-Korean Kospi nousi 1,19 % ja Hongkongin Hang Seng 0,846. Taiwan Weighted -indeksi laski 0,25 %.

Raakaöljy

Öljyn hinta ei juuri muuttunut tiistaina, kauppa lähellä kolmen kuukauden huippua saavutti maanantaina, mikä merkitsi merkkejä maailmanlaajuisen tarjonnan kiristymisestä, kun tuottajat toteuttavat tuotannon leikkauksia ja vahvaa kysyntää Yhdysvalloissa, maailman suurimmassa polttoaineen kuluttajassa.

FII/DII-tiedot

Ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) myivät osakkeita nettomääräisesti 701,17 rupian arvosta, kun taas kotimaiset institutionaaliset sijoittajat (DII) ostivat osakkeita nettomääräisesti 2 488,07 rupian arvosta 31. heinäkuuta NSE:n alustavien tietojen mukaan.

F&O:n kielto

Kansallisen pörssin F&O-kieltolistalla on Piramal Enterprises- ja Indiabulls Housing Finance -arvopaperit 1. elokuuta. NSE:n mukaan osakkeet ovat kiellettyjä F&O-sektorilla, kun ne ovat ylittäneet 95 % markkinoiden laajuisesta asemarajasta (MWPL). F&O-kieltojakson aikana kyseisessä varastossa oleviin F&O-sopimuksiin ei sallita uusia työpaikkoja.

Bank Nifty Outlook

”Bank Nifty avautui myös positiivisesti ja todisti vaihteluväliin sidotun hintakehityksen. Se onnistui pitämään 20 päivän liukuvan keskiarvon (45392) ja todisti pomppimisen tästä tuesta. Päivittäisten ja tuntikohtaisten liikemääräindikaattoreiden poikkeavat signaalit tukevat edelleen sivusuuntaisia ​​näkymiämme Bank Niftylle. Kaiken kaikkiaan odotamme Bank Niftyn konsolidoivan 46 500–45 000, sanoi Jatin Gedia, BNP Paribasin Sharekhanin tekninen tutkimusanalyytikko.

Tekninen näkymä

”Niftyn taustalla oleva trendi on edelleen epätasainen. Ratkaiseva siirtyminen välittömän 19 870 tason resistanssin yläpuolelle voi avata jyrkän nousun kohti seuraavaa noin 20 000:n vastusta lähitulevaisuudessa. Välitön tuki on sijoitettu 19 600 tasolle”, sanoi Nagaraj Shetti, HDFC Securitiesin tekninen tutkimusanalyytikko.

Samankaltaiset artikkelit