Nyt saat välittömän liikennevakuutuksen korvauksen WhatsAppissa – Näin ominaisuus toimii

Now, you will get instant motor claim settlement on WhatsApp - Here's how the feature works

Vahinkovakuutusyhtiö HDFC ERGO on käynnistänyt asiakkailleen välittömän liikennevahinkojen ratkaisun WhatsAppissa.

Yksi Intian johtavista yksityisen sektorin yleisvakuutusyhtiöistä HDFC ERGO General Insuarance on upottanut AI-yhteensopivan tarkastusteknologian WhatsApp-chatbotiinsa, joka mahdollistaa asiakkaiden välittömän liikennevahinkojen ratkaisun pienten vahinkojen, kuten kolhujen, naarmujen ja muun muassa jopa 20 000 rupiaan. .

Muutto tuo merkittävää helpotusta asiakkaille, jotka ovat voimakkaasti riippuvaisia ​​ajoneuvostaan ​​kuljetuksessa, vakuutuksenantaja sanoi maanantaina antamassaan lausunnossa.

”Tämä ainutlaatuinen aloite, joka on mukautettu sen digitaaliseen lähestymistapaan, korostaa yrityksen sitoutumista teknologian hyödyntämiseen tarjotakseen asiakkailleen vaivatonta palvelua”, se sanoi edelleen.

”Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa asiakkaat vaativat saumattomia ja nopeita ratkaisuja varsinkin vahinkojen yhteydessä. Muutaman viime vuoden aikana WhatsApp on noussut tehokkaaksi alustaksi, jota ihmiset käyttävät laajasti kaikkialla Intiassa”, HDFC ERGO sanoi.

Tekoälyä tukevat robotit tarjoavat asiakkaille nopeita ja luokkansa parhaita palveluita

HDFC ERGO General Insurancen johtaja ja liiketoimintajohtaja Parthanil Ghosh sanoi tästä innovatiivisesta aloitteesta: ”Asiakaskokemukseen keskittyneenä organisaationa me HDFC ERGOssa häiritsemme jatkuvasti teknologioita tarjotaksemme erittäin yksilöllisiä palveluita. Meillä on joukko tekoälyllä varustettuja botteja tarjotaksemme asiakkaillemme nopeita ja luokkansa parhaita palveluita.”

Asiakkaat saavat runsaasti palveluita WhatsAppissa

”Yhteistyömme WhatsAppin kanssa yksinkertaistaa ajoneuvojen itsetarkastuksia mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat uusia vanhentuneita käytäntöjä lataamatta sovellusta. Samoin WhatsApp-botti 'MyRA' tarjoaa asiakkailleen lukuisia palveluita, mukaan lukien pääsyn käytäntöjen kopioihin, apua käytäntöjen uusimisessa jne. 12 kielellä, ja bottimme – AQuA antaa neuvonantajille välittömän pääsyn käytäntöasiakirjoihin, provisiolausuntoihin, vaatimuksen tilapäivitykset ja paljon muuta”, hän lisäsi.

Lisäksi osana yrityksen visiota päästä viimeiselle mailille on otettu käyttöön ainutlaatuinen palkittu PIHU-niminen WhatsApp-botti maanviljelijöille auttamaan heitä palveluissa, kuten käytäntö- ja järjestelmätiedot, korvausten rekisteröinti, korvausten arviointi jne. tiedotettu.

”Nykyinen läpimurto-innovaatio välittömässä liikennevahinkojen ratkaisemisessa WhatsAppissa ei ainoastaan ​​tarjoa mukavuutta asiakkaillemme, vaan myös säästää heidät vaivalta, joka liittyy ajoneuvon pitämiseen epäkunnossa korjaamoilla pienten vaurioiden vuoksi”, Ghosh huomautti.

Intian Metan Business Messaging -yksikön johtaja Ravi Garg kommentoi tämän palvelun käynnistämistä: ”WhatsAppista on tullut olennainen osa elämäämme, joten se on ensisijainen alusta sekä yksityishenkilöille että yrityksille kaikkialla Intiassa, jotta he voivat muodostaa yhteyden ja tehdä asioita. . Olemme innoissamme siitä, että HDFC ERGO General Insurance on ottanut käyttöön toisen asiakasystävällisen ominaisuuden WhatsAppissa helpottaakseen liikennevakuutuskorvausten välitöntä käsittelyä. Tämä ominaisuus ei ainoastaan ​​tarjoa HDFC ERGO General Insurance -asiakkaille saumatonta kokemusta, vaan myös tasoittaa tietä tuleville innovaatioille Intian liikennevakuutusalalla.

Näin aloitat vaatimuksen käsittelyn WhatsAppissa

Rekisteröidäkseen reklamaation asiakas voi käydä HDFC ERGOn verkkosivuilla, ottaa yhteyttä HDFC ERGO:n viralliseen WhatsApp-numeroon, omatoimiportaaliin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Rekisteröityessään he saavat WhatsAppin kautta linkin digitaaliseen tarkastusvalokuvaan ja digitaaliseen hakemuslomakkeeseen vaatimuksen käsittelyn aloittamiseksi.

Jos vahingonkorvaus hyväksytään, asiakkaalle tarjotaan korvaussumma. Hyväksymisen jälkeen korvaussumma siirretään asiakkaiden tilille ja he voivat saada ajoneuvonsa korjattua itselleen sopivaksi. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat myös vierailla lähimmässä autokorjaamossa, jossa noudatetaan käteisvapaata tai korvaushakemusta, tiedotteessa kerrotaan.

Samankaltaiset artikkelit