MM-kisat 2023: Mehidy Hasan Mirazin monipuolinen toiminta takaa Bangladeshin tasaisen kuuden pisteen voiton Afganistanista

World Cup 2023, India

Lauantaina Mehidy Hasan Mirazin loistava suoritus varmisti Bangladeshin tasaisen kuuden pisteen voiton Afganistanista MM-kisojen avauksessa Dharamsalassa, Himachal Pradeshissa.

Ottaakseen 3 25:llä Miraz käytti ensin off-spin tehokkaasti. Tämä auttoi Bangladeshia saamaan Afganistanista 156:ta. Lyönnissä Miraz teki ratkaisevan 57 maalia 73 pallosta. Potilaalla, joka oli lyömätön 59 (83 palloa pois), Najmul Shanto pääsi myös Tigersiin.

Aluksi Bangladesh kamppaili hieman sen jälkeen, kun avaukset Tanzid Hasan ja Litton Das palasivat seitsemän ensimmäisen kierroksen aikana. Miraz ja Shanto tekivät kuitenkin 97 juoksua kolmannelle ovelle (hieman yli 22 kierrossa) viedäkseen maansa lähemmäs maaliviivaa.

Bangladeshin lyöjien tahmeus kentällä teki varovaisen lähestymistavan pakolliseksi. He vastasivat tehtävään samalla, kun he pyörittivät iskua tehokkaasti nippien ja tukkien avulla. Mielenkiintoista on, että he eivät myöskään menettäneet mahdollisuutta vapauttaa käsiään.

Shanto toi voitot. Hän rikkoi kaksi peräkkäistä rajaa. Aiemmin Shakib Al Hasan ja Miraz käyttivät hyväkseen hieman tahmeaa sävelkorkeutta, rajoittaakseen Afganistanin niukkaan 156:een.

Shakib ja Miraz jakoivat kuusi käyntiä tasan. Afganistan räjähti räjähdysmäisesti.

Kuitenkin 25. jaksossa ei ollut merkkiäkään tällaisesta romahtamisesta, kun Afganistan oli mukavasti sijoitettu 112 kahdelle. Kun Bangladeshin keilaajat lisäsivät painetta, afgaanit luisuivat paniikkitilaan ja menettivät pisteitä säännöllisin väliajoin.

Shakibin suoritus ansaitsee erityismaininnan. Bangladeshin kapteeni valitsi kentälle ensimmäisenä. Hän johti keilaajat edestä moitteettomalla spin-keilauksella.

Afganistanin lyöjät eivät pystyneet lukemaan keilareita.

Samankaltaiset artikkelit