Miksi Himanta Biswa Sarma sanoi ”näyttää vain vau”?

Himanta Biswa Sarma, Himanta Biswa Sarma news, Himanta Biswa Sarma just looking like a wow, Just looking alike a wow trend, Kolia Bhomora bridge, Assam brige news, Assam Kolia Bhomora bridge

Assamin pääministeri Himanta Biswa Sarma jakoi sunnuntaina kuvan viehättävästä sillasta Brahmaputran yli Himalajan taustalla ja liittyi sosiaalisen median trendiin sanoakseen ”näyttää vain vau”.

Silta, Kolia Bhomora Setu, on Sonitpurin alueella Tezpurin kaupungissa.

“Mikä majesteettinen näkymä! Mahtava Himalaja, joka näkyy talviaamuna Kolia Bhomora Setusta Tezpurista. Matala AQI ja saasteeton ympäristö mahdollistavat tämän Gautam Dekan vangitseman kristallinkirkkaan näkymän Arunachalin ja Tiibetin rajan lähellä sijaitsevaan upeaan vuoristoon”, hän sanoi X:n viestissä.

”Niin kaunis, niin tyylikäs, vain näyttää WOW:lta”, Sarma julkaisi X:ssä ja poimi näkymää kuvaavan viruksen toisessa viestissä.

Näennäisesti tavallisesta lauseesta ”niin kaunis, niin tyylikäs, vain näyttää vaulta” tuli sosiaalisessa mediassa sensaatio sen jälkeen, kun video naisesta, joka käytti sitä toistuvasti vaatteiden myymiseen sosiaalisessa mediassa, levisi virukseen. Siitä lähtien julkkikset, kuten Deepika Padukone, Ranveer Singh, Nick Jonas, Ishan Kishan ja muut, ovat liittyneet liigaan julkaisemaan keloja tai tarinoita siitä.

Samankaltaiset artikkelit