Max Estatesin osakkeet hyppäävät 7 % uuteen huippuun, nousevat 27 % kahdessa erässä; tässä miksi

Max Estatesin osakkeet hyppäävät 7 % uuteen huippuun, nousevat 27 % kahdessa erässä;  tässä miksi

Max Estatesin osakkeet hyppäsivät yli 7 prosentin päivänsisäisissä kaupoissa tänään 3. toukokuuta saavuttaen uuden huippunsa. 373,90 NSE:llä. Tämä johtuu edellisen istunnon 18,4 prosentin noususta. Näiden kahden istunnon aikana osake on noussut yli 27 prosenttia.

Max Estates on nähnyt osakekurssin nousun merkittävien sopimusvoittojen jälkeen. Yhtiö sai tytäryhtiönsä Max Estates Gurgaon Twon kautta sopimuksen Gurugramissa sijaitsevasta asuntokehityshankkeesta, jonka bruttokehitysarvo on yli. 9000 miljoonaa. Tämä kehitys kattaa 18,23 eekkeriä maata ja sisältää 4 miljoonan neliömetrin alueen asuinkiinteistöjä varten. Tämä merkittävä kauppa vahvistaa Max Estatesin asemaa kiinteistömarkkinoilla ja todennäköisesti myötävaikuttaa sen viimeaikaiseen osakekurssien nousuun.

Lue tästä: Nifty putoaa lähes 1 %; miksi Intian osakemarkkinat ovat epävakaat? – selitti

”Tämän kaupan toteutumisen jälkeen Max Estates -salkku kasvaa 50 prosenttia 8 miljoonasta neliöjalosta kehityspotentiaalia, joka on hyvin hajautettu omaisuusluokkien (liiketoimistot ja asuintilat), maantieteellisen jalanjäljen (Noida, Delhi ja Gurugram) ja riskispektri (toimitettu ja rakenteilla), sanoi Rishi Raj, COO Max Estates.

Osake on noussut 20,5 prosenttia vuonna 2024 tähän mennessä. Yli 27 prosentin ralli toukokuun kahdessa istunnossa tulee 6,6 prosentin ja 2,3 prosentin nousun jälkeen huhti- ja maaliskuussa. Samaan aikaan se laski helmikuussa 7,5 prosenttia ja tämän vuoden tammikuussa 5,9 prosenttia.

Lue tästä: Daburin osake nousi Q4 tulosten jälkeen; Pitäisikö sinun ostaa osake?

Aiemmin tällä viikolla yritys ilmoitti myös strategisesta investoinnista 388 miljoonaa New Yorkin henkivakuutusyhtiöltä. Yhtiön pörssihakemuksen mukaan nämä varat kohdennetaan kasvua kasvavien asuntomarkkinoiden laajentamiseen, mikä edistää yhtiön asuntorakentamishankkeita. Tämä investointi tarjoaa Max Estatesille lisäresursseja asuntosektorin kasvumahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Max Estates totesi, että strateginen investointi auttaa sitä saavuttamaan tavoitellun kasvupolun hankkimalla vähintään 2 miljoonaa neliöjalkaa kehitysmahdollisuuksia vuosittain. New York Life, joka omistaa 22,67 prosenttia julkisesti noteeratuista Max Estatesista, omistaa myös 4 prosenttia yhtiön uusista kaupallisista projekteista Delhi-NCR-alueella, mukaan lukien Noida Expresswayn toimiva Max Square.

Lue tästä: Ajanta Pharman osake nousi yli 13,5 % neljännellä vuosineljänneksellä

Välitysyhtiön mukaan Ambit, sijoitus Max Estatesiin on myönteinen kehitys, sillä se tarjoaa yritykselle kasvupääomaa investoida nopeasti kasvaville asuntomarkkinoille. Lisäksi se korostaa Max Estatesin kykyä rahallistaa vuokraa tuottavia varoja tulevan kasvun rahoittamiseksi. Ambit korosti, että sijoituksen oletettu 7 prosentin yläraja tekee siitä arvoa lisäävän yritykselle, ja vahvisti sen ostosuosituksensa osakkeelle kahden vuoden hintatavoitteella. 395.

Max Estates oli listattu osoitteessa 298 NSE:ssä 30. lokakuuta 2023 sen käänteisen fuusioitumisen jälkeen Max Venturesin ja Industriesin kanssa. Osake on noussut listaushinnastaan ​​yli 25 prosenttia tähän mennessä.

Lue tästä: Coforgen osakkeen hinta laskee 9 % Q4 tuloksen jälkeen: Pitäisikö sinun myydä vai pitää?

”Pyrimme skaalaamaan salkun yli 8 miljoonan neliöjalan lisäämällä keskimäärin vähintään miljoona neliöjalkaa vuodessa kuhunkin asuin- ja kaupalliseen omaisuusluokkaan säilyttäen samalla erottuvamme lähdemme, joka on ”suunnitteluun ja vieraanvaraisuuteen perustuva kuluttaja”. kokemusta”, Sahil Vachani, MD ja toimitusjohtaja Max Estateson sanonut MEL-listauksessa.

Vuonna 2016 perustettu Max Estates kehittää asuin- ja liikekiinteistöjä. Yhtiön hankkeisiin kuuluvat kaupalliset toimistotilat Max Towers, Max House, toimistokampuksen uudistaminen ja 222 Rajpur, ylellinen asuinhuvilayhteisö Rajpur Roadilla, Dehradunissa.

Julkaistu: 3. toukokuuta 2024 klo 12.43 IST

Samankaltaiset artikkelit