Markkinat pysyvät nousussa, härät pitävät; Vedanta, Vardhman Textiles ostettavien osakkeiden joukossa – CaFE Invest News

Top stocks to buy for next week

Kirjailija: Subash Gangadharan

Nifty toipui äskettäin pohjalta 21137, joka on lähellä 50 päivän SMA:ta. Siitä lähtien indeksi on tehnyt korkeampia yläosia ja korkeampia alaosia, mikä osoittaa, että sonneilla on yliotto.

Koska budjetti julkistetaan torstaina, markkinat ovat todennäköisesti epävakaat. Vakuuttava läheisyys äskettäisen heilahduskorkeuden 21813 yläpuolelle antaisi härille malmin hallinnan ja Nifty voisi sitten suunnata kohti käyttöiän huippujaan. Tärkeimmät tuet heikkouden tarkkailemiseksi ovat numerossa 21448.

Alla olevat valinnat ovat seuraavat 15-26 kaupankäyntiistuntoa

Osta Vedanta

Vedanta on osoittanut suhteellista voimaa tällä viikolla. Vaikka Nifty on noussut 1,66 % tähän mennessä tällä viikolla, VEDL on noussut terveenä 4,4 % samana ajanjaksona.

Kun tarkastellaan päiväkaavioita, voimme havaita, että osake on jatkuvasti noussut ja tehnyt korkeampia huippuja ja pohjaa viime viikkoina. Ja viime viikolla osake palautui 50 päivän SMA:sta ja sulkeutui 20 päivän SMA:n yläpuolella. Osake on nyt saavuttamassa viimeaikaiset swingin huippunsa.

Momentum-lukemat, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat myös nousevassa tilassa, eikä niitä ole yliostettu, mikä merkitsee potentiaalista lisänousua.

Koska tekninen väliasetelma näyttää liian suotuisalta, odotamme osakkeen nousevan edelleen tulevissa istunnoissa. Suosittele ostoa tasojen 273-277 välillä. CMP on 275,2. Stop loss on 250, kun taas tavoite on 320.

Osta Vardhman Textiles

Vardhman on terveessä keskitason nousutrendissä. Osake on jatkuvasti tehnyt korkeampia yläosia ja korkeampia pohjaosia viime viikkoina.

Osake sai äskettäin tukea 20 viikon SMA:ssa ja palautui sieltä. Prosessin aikana se myös murtautui ulos viimeaikaisesta kaupankäyntialueestaan ​​terveiden volyymien takana.

Päivittäiset vauhtiindikaattorit, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat myös nousevassa tilassa eikä niitä ole yliostettu, mikä ennustaa hyvää nousutrendin jatkumista.

Koska keskitason tekninen asetus näyttää liian positiiviselta, uskomme, että osakkeella on potentiaalia nousta korkeammalle tulevina viikkoina, ja siksi suosittelemme ostoa. Osta tasojen 428-432 välillä. CMP on 429,95. Stop loss on 390, kun taas tavoite on 480.

Samankaltaiset artikkelit