Marico: Jefferies suosittelee Osta, hintatavoite on 660 rupiaa 15 prosentin nousulla

Jefferies on Marico

Jefferies näkee Maricon osakkeissa 15 prosentin nousupotentiaalin ja on antanut skriptille ”Buy”-luokituksen, jonka mukaan yhtiön näkymät toiselle vuosipuoliskolle näyttävät positiivisilta. ”Kommentti pysyy optimistisena johdon kanssa. odottaa parantuvaa kehitystä toisella vuosipuoliskolla volyymien piristymisen ja kansainvälisen liiketoiminnan jatkumisen johdosta. Se on myös toistanut ensimmäisellä vuosineljänneksellä jaetun koko vuoden marginaaliohjeistuksensa, joka on yli 20%, Jefferies sanoi raportissaan. Jefferies arvosti Maricon 47-kertaiseksi kesäkuun 25. päivän tulokseen saavuttaakseen hintatavoitteen 660 rupiaa/osake.

Maricon kokonaisliikevaihto oli hieman pienempi kuin vuotta aiemmin, mikä johtui Intian tärkeimpien salkkujen (Parachute/Saffola) hinnoittelukorjauksista ja kansainvälisten markkinoiden valuutan heikkenemisestä. Yhtiön johto odottaa bruttokatteen vahvan kasvun vuositasolla. Mainoskulut kasvoivat kuitenkin merkittävästi toisella vuosineljänneksellä, minkä johto katsoi ydin- ja uusien portfolioiden ansioksi. Jeffries kommentoi marginaaleja: ”Emme ole varmoja siitä, kuinka suuren osan noususta voi johtua kilpailuaktiivisuuden lisääntymisestä, mikä on trendi, jota jotkut kollegat ovat nähneet viime aikoina. hänen hillitsisi EBITDA-marginaalin kasvua (verrattuna GM:ään).

Raportin mukaan toisen vuosineljänneksen tulos näyttää heikolta, koska paljon odotettu volyymin kasvu on edelleen vaikeasti havaittavissa. ”Kansainvälisessä liiketoiminnassa, vaikka tulos on parempi, valuutan heikkeneminen heikentäisi INR:n kasvua. Bruttomarginaalien pitäisi kasvaa älykkäästi vuosi vuodelta hyvänlaatuisten panoskustannusten johdosta; kuitenkin merkittävä hyppy mainoskuluissa rajoittaisi käyttökatteen kasvua. Tuloksena oleva liikevoitto kasvaisi matalalla kaksinumeroisella luvulla, pienemmäksi kuin alkuperäiset odotuksemme. Toisen vuosipuoliskon näkymät ovat kuitenkin edelleen positiiviset, raportti lisäsi.

Raportti on kuitenkin varoittanut mahdollisista riskeistä, joita ovat tuotantopanosten inflaatio, maaseudun kysynnän paineet ja kilpailun lisääntyminen.

Samankaltaiset artikkelit