Luksusasuntojen myynti nousi uuteen huippuun Delhi-NCR:ssä – tässä miksi

Luxury housing sales hit a new high in Delhi-NCR - Here's why

Anarockin tuore tutkimusraportti on osoittanut luksusasuntojen myynnin huomattavan nousun, erityisesti Delhi-NCR:ssä. Raportissa korostetaan yli 1,5 miljoonan rupia arvoisten luksusasuntojen myynnin kasvua, mikä osoittaa ylellisten asuintilojen kasvavan suosion. Luksusasuntojen myynnin huomattava nousu heijastaa Delhi-NCR:n vahvistunutta kiinteistösektoria.

Myynnin kaksinkertaistuminen tammi-syyskuun 2022 6 210 asunnosta 13 630 asuntoon samana vuonna vuonna 2023 korostaa alueen korkeatasoisten asuntojen vahvaa kysyntää ja lisääntynyttä tarjontaa. Tämä nousu johtuu luksuskodien tarjoamasta ainutlaatuisesta yhdistelmästä erinomaisia ​​paikkoja, hienoja sisätiloja, huippuluokan mukavuuksia, turvallisuutta ja kestävyyttä.

County Groupin johtaja Amit Modi sanoi raporttia kommentoiessaan: ”Se on selvä osoitus luksuskiinteistömarkkinoiden elpymisestä. Luksuskodit määrittelevät maiseman uudelleen huippumoderneilla mukavuuksilla, ylellisillä sisätiloilla ja hienoilla paikoilla, ja ne houkuttelevat yhä enemmän vaativia ostajia. Olemme nähneet Delhi-NCR:n tasokkaille kiinteistöillemme ennennäkemättömän kysynnän. Menestyksemme avain on odotukset ylittävien kotien toimittamisessa – niin esteettisesti kuin toiminnallisestikin. Luksusasunnon ostajat investoivat paitsi taloon myös menestyksensä ilmaisuun, ja olemme innoissamme voidessamme olla osa tätä kehittyvää trendiä.

”Olemme nähneet luksusasuntojen kysynnän lisääntyneen dramaattisesti viime kuukausina, ja tämä raportti vahvistaa tämän suuntauksen. Luksuskodit ovat aina olleet synonyymejä eleganssille ja ylellisyydelle, ja ne tarjoavat elämäntavan, joka ylittää tavallisen. Moderni luksusasunnon ostaja etsii täydellisen yhdistelmän ajatonta muotoilua, teknologista innovaatiota ja kestävää asumista, jotka kaikki sisällytetään kiinteistöihimme. Tämä on innostava aika luksuskiinteistöille, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan huippuosaamista”, sanoi Yash Miglani, MD, Migsun Group.

Ylellisissä kiinteistöissä on valikoima huippuluokan mukavuuksia, kuten klubitaloja, uima-altaita, kuntosaleja ja vehreitä maisemapuutarhoja, mikä varmistaa, että asukkailla on pääsy kaikkiin haluamiinsa mukavuuksiin. Nämä hankkeet asettavat etusijalle asukkaiden turvallisuuden ja yksityisyyden, ja niissä on edistyneet turvajärjestelmät ja aidatut yhteisöt. Monissa luksuskodeissa on käytetty ympäristöystävällisiä tekniikoita, jotka osoittavat sitoutumista kestävään elämään ja energiatehokkuuteen. Nämä rakennukset sijaitsevat tyypillisesti arvostetuimmilla ja halutuimmilla kaupunginosilla, joista on upeat näkymät ja helpon pääsyn kaupungin palveluihin.

Sanjay Sharma, SKA Groupin johtaja, sanoi: ”Ylellisyyskiinteistöjen myynnin kasvu on osoitus Delhi-NCR:n alan dynaamisuudesta ja kasvusta. Olemme havainneet jatkuvaa kysyntää kodeille, jotka tarjoavat kuratoidun asumiskokemuksen. Kehityksemme asettavat etusijalle eksklusiivisuuden ja yhdistämme uusimmat arkkitehtoniset hienoudet huippuluokan mukavuuksiin. Eksklusiivisissa projekteissa on lukuisia ominaisuuksia, jotka erottavat ne toisistaan, mukaan lukien näkyvät paikat, upeat sisätilat, klassiset mukavuudet, turvallisuus ja paljon muuta. Se, että ostajat tunnistavat ja arvostavat näitä ominaisuuksia, on erittäin ilahduttavaa. Tällainen kehitys ei enää rajoitu HNI:ihin, ja se on todistamassa korkeamman tulotason ryhmien osallistumista.”

Anarockin raportti osoittaa Delhi-NCR:n luksuskiinteistömarkkinoiden uskomattoman potentiaalin. ”Olemme keskittyneet luomaan koteja, joissa on modernia, kestävyyttä ja ylivertaista estetiikkaa. Niitä koristavat hienoimmat materiaalit ja huippuluokan käsityötaidot, ja niissä on räätälöityjä sisätiloja, jotka heijastavat silkkaa ylellisyyttä. Tämän segmentin vaativat ostajat arvostavat tällaisten kiinteistöjen arvoa. Se ei ole vain kiinteistösijoitus, vaan sijoitus hienostuneeseen elämäntapaan. Ylellisistä kiinteistöistä on tullut ostajien valinta niin eksklusiivisten mukavuuksien kuin parantuneen elintason vuoksi”, totesi Rajjath Goel, MD, MRG Group.

On selvää, että luksuskiinteistöala on noususuunnassa. Tulevaisuuden näkymät näyttävät valoisilta, ja sen odotetaan jatkavan kasvuaan houkutellen entistä vaativampia ostajia, jotka etsivät mukavuutta, hienostuneisuutta ja ylellisyyttä. Tämän segmentin positiiviset näkymät heijastavat asunnonostajien kehittyviä toiveita ja kehittäjien sitoutumista näihin toiveisiin, mikä tekee luksuskiinteistömarkkinoista jännittävän ja lupaavan areenan kiinteistöalalla.

Samankaltaiset artikkelit