LIC Cards, IDFC First Bank ja Mastercard tekevät yhteistyötä tuodakseen markkinoille yhteisbrändätyn luottokortin – Pankki- ja rahoitusuutisia

LIC Cards, IDFC First Bank, Mastercard, LIC Classic, LIC Select, top news, business news, latest news,

IDFC First Bank, LIC Cards ja Mastercard ilmoittivat torstaina yhteistyöstään lanseeraakseen ainutlaatuisen yhteisbrändätyn luottokortin, joka vastaa maan dynaamisiin rahoitustarpeisiin.

Saatavilla kahdessa versiossa – LIC Classic ja LIC Select – luottokortit antavat yli 27 miljoonan vakuutuksenottajalle eri puolilla maata säästää palkkiopisteinä jokaisesta LIC-vakuutusmaksun maksusta yhteisen lausunnon mukaan.

Se sisältää myös muita etuja, mukaan lukien jopa 50 000 ruplaa kortin katoamisvastuun ja tapaturmavakuutuksen enintään 5 000 rupiaa. ”Nyt nämä lisäedut ulotetaan myös LIC-vakuutuksenottajiin, jotka valitsevat tämän luottokortin, sekä co-brand-etuja. Olemme myös iloisia siitä, että MasterCard globaalilla läsnäolollaan on kumppanimme tässä kortissa”, IDFC Bankin MD V Vaidyanathan sanoi.

LIC Cardsin puheenjohtaja Siddhartha Mohanty sanoi: ”Kumppanuus merkitsee sitoutumistamme tarjota parhaat palvelut arvostetuille asiakkaillemme.” ”Uusi kumppanuus luo synergiaa yhteistyössä Brand LIC:n kanssa, joka tarkoittaa ”Trustia” ja IDFC First Bankia, joka edustaa uutta aikakautta ”asiakaskeskeisyyttä”. Uskon vakaasti, että yhteisbrändätty luottokortti tuo palkitsevan kokemuksen kaikille asiakkaillemme ja tarjoaa merkittävän digitaalisen työkalun heidän elämänsä turvaamiseen”, Mohanty, joka on myös LIC:n puheenjohtaja, sanoi.

LIC Cards on intialaisen Life Insurance Corporationin (LIC) tytäryhtiö.

Molemmat kortin versiot tarjoavat matkaetuja, kuten ilmaisen pääsyn lentokenttien ja rautatieasemien oleskelutiloihin sekä erilaisia ​​suojakuvia, kuten tapaturmavakuutuksen, tiedotteessa lisättiin.

Samankaltaiset artikkelit