Kuinka päivittää Aadhaar-korttisi verkossa ilmaiseksi? Nämä ovat vaiheet rekisteröitymiseen myaadhaarin kautta

aadhar card, aadhar card update, aadhar card apdation, aadhar card office, myaadhar, aadhar card free update

Aadhaar on maan kansalaisille tärkeä henkilöllisyystodistus, joka sisältää tärkeitä tietoja, kuten nimen, osoitteen, valokuvan, biometriset tiedot ja muut keskeiset henkilöllisyystiedot. Se hyväksytään laajalti ratkaisevana todistuksena henkilöllisyydestä sekä hallituksessa että kansalaisjärjestöissä. On tärkeää pitää Aadhaarin tiedot, mukaan lukien valokuva ja osoite, ajan tasalla.

Nyt Intian kansalaiset voivat päivittää Aadhaar-korttitunnistuksensa online-tilassa Intian Unique Identification Authorityn (UIDAI) avulla ilmaiseksi. Ilmaiset palvelut olivat mahdollisia vain hallituksen Digital India -aloitteen ansiosta. myAadhaar-portaali voi auttaa tässä prosessissa, myaadhaar.uidai.gov.in.

Yksityishenkilöt voivat myös päivittää Aadhar-korttitietonsa offline-tilassa vierailemalla virallisissa Aadhaar-keskuksissa. Offline-päivitys vaatii kuitenkin pienen 50 rupian maksun jokaisesta muutoksesta/päivityksestä, jonka he tekevät Aadhaariinsa.

UIDAI antaa Aadhaar-kortin haltijoille mahdollisuuden käyttää ilmaista päivityspalvelua yksityiskohtiin, kuten henkilöllisyystodistus (POI) ja osoitteentodistus (PoA) 14. joulukuuta asti. Tämä ei vaikuta muihin päivityspalveluihin, joita hallintoelin tarjoaa Aadhaariin liittyvien muutosten yhteydessä. . On tärkeää huomata, että tämä palvelu ei kata päivityksiä tiedoista, kuten nimi, sukupuoli, syntymäaika tai osoite Aadhaarissa.

UIDAI kannustaa henkilöitä, erityisesti niitä, joilla on vuosikymmen sitten myönnetyt Aadhaar-kortit, joita ei ole päivitetty, lataamaan asiakirjoja henkilöllisyystodistusta ja osoitetodistusta (PoI/PoA) varten demografisten tietojensa vahvistamiseksi.

Voit päivittää Aadhaar-tietosi verkossa seuraavasti:

  • Vieraile Aadhaar Self-Service Portal -sivustolla UIDAI:n verkkosivustolla.
  • Kirjaudu sisään käyttämällä puhelimeesi saamaasi Aadhaar-numeroa, Captchaa ja kertakäyttöistä salasanaa (OTP).
  • Siirry Asiakirjan päivitys -osioon ja tarkista nykyisten tietojesi tarkkuus.
  • Valitse sopiva asiakirjatyyppi avattavasta luettelosta ja lähetä skannatut kopiot alkuperäisistä asiakirjoista tarkistettavaksi.
  • Kirjoita palvelupyynnön numero muistiin, jotta voit seurata tietojesi päivitysprosessin edistymistä.

Samankaltaiset artikkelit