Kotak Mahindra Life lanseeraa sijoitussidonnaisen suunnitelman

kotak, kotak mahindra, Kotak Alternate Asset Managers, industry news, banking and finance

Kotak Mahindra Henkivakuutus on käynnistänyt TULIPin (termi sijoitussidonnaisella vakuutuksella). Sijoitussidonnainen vakuutus tarjoaa elinkelpoisuuden jopa 100 kertaa vuosimaksun verran.

Järjestelmä tarjoaa myös erilaisia ​​etuja, kuten uskollisuuslisäyksiä jopa 30 % rahaston arvosta osana yhtiön lisäämiä maturiteettietuja. Se tarjoaa takaisinmaksun kaksinkertaisen maksun kymmenentenä, yhdestoista, kahdestoista ja kolmantoista vuonna.

Järjestelmä tarjoaa hyvityksen 1-3 kertaa kuolleisuusmaksuista 11. vakuutusvuodesta eteenpäin. Se tarjoaa myös joustavuuden nostaa rahaa taloudellisen hätätilanteessa, tapaturman kuolemantapauksessa ja kriittisen sairauden ratsastajan tapauksessa. Lisäksi se tarjoaa kahdeksan rahastovaihtoehtoa vakuutuksenottajille, joista valita, sijoittaa rahaa.

”TULIP tarjoaa asiakkaillemme kattavan suojan elinkaaren suunnitelman ja mahdollisuuden kasvattaa varallisuuttaan ULIPin tavoin. Sen tarkoituksena on huolehtia asiakkaan ydintaloudellisista tarpeista”, toimitusjohtaja Mahesh Balasubramanian sanoi.

Aggregaattori PolicyBazaarin tuore raportti osoitti, että itsenäisten ammatinharjoittajien vakuutusten määrä on noussut noin 10 % viimeisen vuoden aikana. Noin 41 % yrittäjien ryhmään kuuluvista vakuutuksenottajista valitsi sijoitussidonnaiset vakuutussuunnitelmat.

Tällä hetkellä eläkejärjestelyjen osuus Kotak Mahindra Lifen kokonaismaksuista on noin 5 %. Sijoitussidonnaisten vakuutusten osuus on 14-15 %. Jatkossa yhtiö keskittyy nostamaan määräaikaisten ja sijoitussidonnaisten vakuutusten yhteisosuuden 30 prosenttiin.

”Jos suojan palkkio on kaksinumeroinen, tämä tuote olisi saavuttanut tavoitteensa”, Balasubramanian sanoi lehdistötilaisuudessa keskiviikkona. Hän lisäsi, että yhtiö odottaa saavuttavansa tämän kolmessa-kuudessa kuukaudessa.

Samankaltaiset artikkelit