Kiinteä talletus eläkeläisille: Tämä rajoitetun ajan FD tarjoaa 8,30 % eläkeläisille

Fixed Deposit for Senior Citizens: This limited period FD offers 8.30% interest for senior citizens

PNB Housing Finance, yksi Intian johtavista asuntorahoitusyhtiöistä, julkisti tänään houkuttelevan rajoitetun ajan tarjouksen kiinteille talletuksilleen. Se ottaa käyttöön erittäin kilpailukykyiset 8 prosentin vuosikorot henkilöille enintään 60-vuotiaille ja 8,30 prosentin vuosikorko eläkeläisille. 23 kuukaudelta.

Erikoiskorot koskevat kaikkia uusia ja uusittuja kiinteitä talletuksia, jotka on kirjattu 31.3.2024 saakka ja joiden vähimmäistalletusmäärä on 10 000 Rs, mikä tarjoaa sijoittajille turvallisen tien varallisuuden kasvuun.

PNB Housing Financen toimitusjohtaja Girish Kousgi kommentoi samaa: ”Kiinteä talletus on turvallinen sijoitusväline ei vain asiakkaille, jotka haluavat aloittaa taloudellisen sijoitusmatkansa, vaan myös niille, joilla on kohtalainen tai alhainen riskinottohalu. . Meillä on ilo julkistaa rajoitetun ajan houkutteleva korkotarjouksemme kiinteälle talletukselle kannustaaksemme sijoittajia omaksumaan terveellisiä sijoitustottumuksia.

”Olemme sitoutuneet toimittamaan innovatiivisia ja räätälöityjä rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja auttavat heitä säästämään tulevaisuutta varten”, hän lisäsi.

PNB Housing Finance on Intian suurin talletuskirjaa pitävä asuntorahoitusyhtiö, jonka julkisten talletusten kokonaismäärä oli 17 134 miljoonaa rupiaa 31. joulukuuta 2023. Sen talletusten luokitus on CRISIL ’AA/Positive’ ja CARE ’AA/Positive’, mikä osoittaa vahva luottamus ja luottamus sijoittajien keskuudessa.

Yritys tarjoaa asiakkailleen kiinteän talletuksensa yli 18 000 kanavakumppanin vahvan jakeluverkoston kautta, kotipalveluiden, vankan teknologian ja digitaalisten ominaisuuksien sekä omistautuneiden asiakaspalvelupäälliköiden kautta saumattoman kokemuksen takaamiseksi.

Samankaltaiset artikkelit