Kertaus MALABAR 23: United Seas

defence news

Sydneyn taivaansinisen rannikon taustalla, 27. harjoitus MALABAR päättyi 21. elokuuta 2023. Tämä merenkulun lähentyminen esitteli Intian laivaston, Australian kuninkaallisen laivaston, Japan Maritime Self Defense Force (JMSDF) ja Yhdysvaltain laivaston yhteistä vahvuutta. .

Harjoitus eteni kahteen strategiseen vaiheeseen. 11.-15. elokuuta satamavaihe loi pohjan saumattomalle koordinoinnille. Myöhemmin 16.-21. elokuuta kestänyt merivaihe yhdisti merivoimien kyvykkyyden merkittävään näyttöön.

(Kuva: (Intian laivasto)

Merivoimien kokoonpano, mukaan lukien Intian laivaston INS Kolkata, INS Sahyadri ja P8i Maritime Patrol Aircraft, liittyi HMAS Choulesin, HMAS Brisbanen, USS Raphael Peraltan ja JS Shiranuin kanssa sukellusveneiden, hävittäjien ja meripartiolentokoneiden ohella. ja laivahelikopterit.

Kun laivat lähtivät merivaiheeseen Sydneyn rauhallisesta satamasta, RAAF Amberley Brisbanen yläpuolella taivas havaitsi koordinoituja lentoliikkeitä. P-8I-yksiköt intialaisen, australialaisen ja yhdysvaltalaisen meripartiomiehistöineen esittelivät toiminnallista harmoniaa.

(Kuva: (Intian laivasto)

Merivaihe avautui hyvin koreografoituna sarjana korkean intensiteetin harjoituksia – balettinä ilma-, pinta- ja merenalaisia ​​liikkeitä. Kanvas sisälsi aseiden esittelyjä ja kansien välisiä helikopterioperaatioita. Tämä sinfonia hioi sodantaistelutaitoja ja paransi yhteentoimivuutta neljän merivoiman välillä ja varustasi ne edistyneitä operaatioita varten.

Tämän merenkulun symposiumin päätteeksi harjoitus MALABAR 23 esitti yhtenäisyyden taulun. Se korosti näiden kansojen horjumatonta sitoutumista vapaaseen, avoimeen ja osallistavaan Intian ja Tyynenmeren alueeseen. Yhteinen omistautuminen merenkulun turvallisuudelle ja alueelliselle vakaudelle loisti, mikä korosti yhteistyöhön perustuvan koulutuksen ja yhteisymmärryksen arvoa harmonisen tulevaisuuden kannalta.

Samankaltaiset artikkelit