Katsottavat osakkeet: LIC, Muthoot Finance, Mazagon Dock, Reliance Power, Wipro, Jindal Saw, Just Dial

ATC, ATC news, ATC Vodafone, Vodafone news, market news

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua negatiivisesti perjantaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty laski 81,50 pistettä eli 0,37 % 22 032:een, mikä viittaa negatiiviseen avaukseen kotimaisissa indekseissä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex perjantaina. Aiemmin torstaina NSE Nifty 50 päätyi 172,85 pisteellä eli 0,79 prosentilla 22 011,95:een, kun taas BSE nousi 539,50 pistettä eli 0,75 prosenttia 72 641,19 pisteeseen.

”Kotimaan markkinat ottavat vihjeitä maailmanmarkkinoilta, jotka tuovat optimismia, kun Federal Reserve ilmoitti jatkavansa kolmen koronleikkauksen tiellä tänä vuonna huolimatta siitä, että inflaatio pysyy pitkän aikavälin tavoitteen yläpuolella”, sanoi Vinod Nair, tutkimusjohtaja, Geojit Financial Services.

Nair lisäsi myös, että Laajemmat markkinat ylittivät etulinjan indeksin hyödyntäen myös HSBC:n yhdistettyjä PMI-tietoja, jotka nousivat maaliskuussa 61,3 prosenttiin helmikuun 60,6:een verrattuna, mikä osoittaa, että taloudellinen tilanne on tukeva. Lyhytaikaiset kauppiaat käyttävät hyväkseen viimeaikaisen myynnin ylimyytyjä alueita.

Osakkeet katsottavaksi 22.3.2024

LIC

Vakuutusjätti LIC on lisännyt omistustaan ​​LTIMindtreessä nostaen 14 804 362 osakkeesta 14 906 665 osakkeeseen, mikä nosti omistusosuutensa 4,99 prosentista 5,03 prosenttiin.

Muthoot Finance

Muthoot Finance on ostanut 4,48 prosentin lisäosuuden Belstar Microfinancesta, investoimalla 300 miljoonaa rupiaa ja nostaen sen kokonaisomistusosuuden 63,50 prosenttiin.

Mazagon Dock -laivanrakentajat

Mazagon Dock Shipbuilders on hyväksynyt Mumbain satamaviranomaisen tarjouksen maan ja rakennusten jakamisesta, joka kattaa Workshop-maan ja Clark Basinin, kooltaan 14,55 hehtaaria. Tämän osuuden kokonaiskustannukset ovat noin 354 miljoonaa ruplaa.

Bharatin dynamiikka

Bharat Dynamics on hyväksynyt G Gayatri Prasadin nimittämisen talousjohtajakseen. Lisäksi yhtiö on päättänyt jakaa kunkin osakkeen kahteen osaan.

Luotettava voima

Reliance Power on onnistuneesti selvittänyt kaikki DBS Bank India -lainoihin liittyvät velvoitteensa. Näin ollen sen 45 MW:n tuulivoimaprojektin omaisuus on nyt rasitteeton.

Wipro

Wipro on perustanut uuden kokonaisuuden nimeltä ”SDVerse” yhteistyössä General Motorsin ja Magna Internationalin kanssa.

Jindal Saha

National Company Law Tribunal (NCLT) on valinnut Jindal Quality Tubularin, Jindal Tubularin (Intia), Jindal Fittingsin ja Jindal Saw'n yhdistämissuunnitelman.

Tata Communications

Tata Communicationsin hallitus on hyväksynyt sopimuksen, jonka mukaan sen uusi teräväpiirteinen digitaalipalveluliiketoiminta siirretään yksikköön 458 miljoonalla rupialla.

Intian pankki

Bank of Indian hallituksen on määrä kokoontua 27. maaliskuuta pohtimaan ehdotusta varainhankinnasta laskemalla liikkeeseen pitkäaikaisia ​​(infra) joukkovelkakirjoja.

Crompton Greaves

Crompton Greaves Consumer Electricals on saanut tuloveroosastolta ilmoituksen 68 miljoonan rupian verovaatimuksesta arviointivuodelle 2023.

Soita vain

Just Dial on saanut 38,36 miljoonaa rupiaa Karnatakan korkeimmasta oikeudesta maan jakamisen peruttua Bengalurun kaupunkialueella.

Dhanuka Agritech

Dhanuka Agritech on tehnyt yhteisymmärryspöytäkirjan Intian maataloustutkimusneuvoston kanssa tieteellisestä ja teknisestä yhteistyöstä.

Samankaltaiset artikkelit