Amulista tulee USA:n joukkueen pääsponsori ICC Men's T20 World Cupissa 2024

The bi-annual ICC tournament is scheduled to start on June 1, 2024

USA Cricket on noussut Amuliin, joka on yksi vahvimmista meijeribrändeistä, miesten kansallisen krikettijoukkueensa pääsponsoriksi tulevassa ICC Men's T20 World Cup 2024 -kilpailussa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävän ICC-turnauksen on määrä alkaa 1. kesäkuuta 2024, kun taas avausottelu pelataan Yhdysvaltojen ja Kanadan välillä Dallasissa, Texasissa. Maailmancupin isännöinnin lisäksi tämä on myös Yhdysvaltain krikettijoukkueen ensimmäinen ICC-turnaus.

Tilaisuudessa puhuessaan USA Cricketin puheenjohtaja Venu Pisike sanoi: ”USA Cricket on iloinen saadessaan Amulin mukaan tulevan maailmancupin pääsponsorina. Amulin laaja kokemus krikettijoukkueiden sponsoroinnista korostaa sen sitoutumista kykyjen vaalimiseen, urheilijan rohkaisemiseen ja yhteisöjen maailmanlaajuiseen yhdistämiseen. Yhteistyö arvostettujen tuotemerkkien, kuten Amul, kanssa inspiroi meitä pyrkimään huippuosaamiseen sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Amulin toimitusjohtaja Jayen Mehta lisäsi: ”Maito on maailman alkuperäinen energiajuoma, ja sitä kuluttavat urheilijat ympäri maailmaa. Yli 25 vuoden ajan Amul-tuotteita, kuten voita, gheeä, jäätelöä ja Shrikhandia, on kulutettu Yhdysvalloissa, ja nyt meillä on ilo ilmoittaa Amul Fresh Milkin lanseeraamisesta kaikkialla Amerikassa.

Voidaan mainita, että Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation Ltd, maailman suurin viljelijöiden omistama meijeriosuuskunta, jonka koko on 20 miljardia dollaria ja jolla on 3,6 miljoonaa viljelijää, vastaa Amul-brändin markkinoinnista yli 50 maassa.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit