Intialaiset matkustajat Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa voivat nyt suorittaa UPI-maksun PhonePe:llä – Tiedä kuinka se toimii – Pankki- ja rahoitusuutisia

Phonepe UPI payments to be accepted in UAE

Jos matkustat Arabiemiirikuntiin ja sinulla on PhonePe-sovellus, digitaalinen maksaminen on nyt paljon helpompaa. Tämä johtuu siitä, että PhonePe-käyttäjillä on nyt mahdollisuus suorittaa UPI-maksuja NEOPAY-päätteissä. Heidän täytyy vain skannata QR-koodi Mashreqin NEOPAY-päätteissä, syöttää summa – Voila! maksu suoritetaan muutamassa sekunnissa.

PhonePe-lausunnon mukaan Mashreqin NEOPAY-päätelaitteet hyväksyvät nyt UPI-sovellukset maksuvaihtoehtoina. Tämä on tulosta NPCI International Paymentin ja Mashreq Bankin yhteistyöstä. Veloitettu summa on rupia, ja käyttäjä saa myös selkeän käsityksen tapahtumassa käytetystä valuuttakurssista.

NEOPAY-terminaalit ovat helposti saatavilla ja jaettu useisiin vähittäiskauppoihin, ruokapaikkoihin ja turistikohteisiin kaikkialla Arabiemiirikunnissa.

Ritesh Pai, PhonePen kansainvälisten maksujen toimitusjohtaja, huomautti: ”Tämän yhteistyön ansiosta asiakkaat voivat nyt helposti suorittaa maksuja tutun maksutavan UPI:n kautta.”

PhonePe ehdotti myös aikovansa ottaa käyttöön sisäisten rahalähetysten palvelut, kun tällaisten tapahtumien käytävä on otettu käyttöön.

NEOPAYn toimitusjohtaja Vibhor Mundhada korosti, että tämä ”äskettäinen lanseeraus korostaa sitoutumistamme innovaatioiden ja teknologian integroimiseen palveluihimme ja varmistaa, että toimitamme ratkaisut ja kokemukset asiakkaillemme.”

Kuinka se toimii?

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien matkapuhelinnumerot omaavat NRI:t voivat käyttää tätä palvelua ja suorittaakseen maksuja heidän on ladattava PhonePe-sovellus ja linkitettävä olemassa olevat NRE- ja NRO-tilinsä. Tämä prosessi helpottaa heille saumattomia tapahtumia.

Yhtiö totesi, että tämä aloite on suunnattu parantamaan Arabiemiirikunnissa asuvan intialaisen diasporan asioinnin helppoutta.

Samankaltaiset artikkelit