Hymiöt voivat ennustaa kryptokaupan positiivisia tuloksia, sanoo tutkijat – Digital Transformation News

The commission pushed for the creation of a new “distinct” category of personal property

Cointelegraphin mukaan monitieteinen tutkijaryhmä, joka kuuluu Eurooppaan ja Aasiaan, on ohjannut tutkimusta, jossa selvitetään, pystyvätkö sosiaaliseen mediaan perustuvat emojit ennakoimaan positiivisia kryptokaupan tuloksia.

Cointelegraphin mukaan ryhmän preprint-tutkimuspaperissa todettiin, että optimistisia asenteita ilmaisevat emojit viittaavat positiiviseen markkinakäyttäytymiseen. ”Vahva ennakoiva yhteys korkean positiivisen ilmapiirin ja sitä seuranneen BTC-hintojen nousun välillä viittaa siihen, että optimistinen sosiaalisen median keskustelu, sellaisena kuin se on kapseloitu positiivisimmin koetuille emojille, toimii markkinoiden ilmapiirin barometrina. Se voi heijastaa laajempaa sijoittajien optimismia, mikä mahdollisesti ohjaa ostokäyttäytymistä ja vaikuttaa markkinatrendeihin, lehti mainitsee.

Cointelegraphin tietojen perusteella tutkijat käyttivät X:ää, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, löytääkseen korrelaation hymiöiden ja kryptovaluuttakaupan optimistisen tunteen välillä. Ymmärrettyjen tietojen mukaan ryhmä käytti GPT-4:ää jäsentääkseen kryptovaluuttojen jälkisuuntautuneita tietojoukkoja, jotka näyttävät hymiöitä tunteiden mukaan. Luotuaan algoritmisen järjestelmän tunteiden analyysin hyödyntämiseksi seuraavan päivän kaupankäynnin tukemiseksi, ryhmä kehitti aikataulun, jonka mukaan jos botti osoitti positiivisen emoji-sentimentin tiettynä päivänä, ryhmä osti Bitcoinin ja myi sen heti seuraavana päivänä. Tutkimuksen oivallukset viittasivat siihen, että koko metodologia sai peräkkäin positiivisia tuottoja, jotka ohittivat normaalit markkinatrendit.

”30-40 päivän ”aikavauhti” tarjoaa tasapainoisen ikkunan, joka on riittävän pitkä integroidakseen mielekkäät tunnetrendit ja riittävän lyhyt reagoimaan viimeaikaisiin muutoksiin”, tutkijat mainitsevat. Lisäksi Cointelegraph totesi, että tutkijoiden kaupankäynnin lähestymistapa ei ottanut huomioon kaupankäyntiä ja muita siihen liittyviä kuluja sekä algoritmitestausta strategiaa vastaan, joka sisälsi BTC:n päivittäisen ostamisen ja sen myymisen seuraavana päivänä.

Samankaltaiset artikkelit