Helios Capital saa Sebin nyökkäyksen rahastoliiketoiminnan käynnistämiseen

money

Helios Capital on saanut pääomamarkkinavalvoja Sebin hyväksynnän rahastoliiketoiminnan käynnistämiseen, ilmoitti yhtiön pääperustaja Samir Arora.

Salkunhoitopalveluja harjoittava Helios Capital Management PTE Ltd haki helmikuussa 2021 sijoitusrahastotoimilupaa Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnalta (Sebi).

”Olen erittäin iloinen voidessani ilmoittaa, että Sebi on myöntänyt hyväksynnän Helios Mutual Fundille… Tarvitsemme toiveitasi ja tukeanne, jotta tämä uusi hanke onnistuisi”, Arora, joka on myös Helios Capitalin rahastonhoitaja, kirjoitti X-alustalla, ent. tunnetaan nimellä Twitter, torstaina.

Erottuaan Alliance Capitalista 20 vuotta sitten Arora palaa 43 pelaajan sijoitusrahastoalalle. Hän oli Alliance Capitalin Intian sijoitusrahastoliiketoiminnan Chief Investment Officer.

Helios Capital sai syyskuussa 2022 Sebin periaatteellisen hyväksynnän rahastoliiketoiminnan käynnistämiseen.

Zerodha Broking Ltd ja Old Bridge Capital Management Pvt Ltd ovat kaksi tahoa, jotka odottavat Sebin viimeistä nyökkäystä sijoitusrahastolisenssille.

Lisäksi kolmen yrityksen – Unifi Capital Pvt Ltd:n, Alpha Alternatives Fund Advisors LLP:n ja Wizemarkets Analytics Pvt Ltd:n – hakemukset ovat viranomaisen käsittelyssä kesäkuusta 2023 lähtien, Sebin tiedot osoittivat.

Aiemmin tänä vuonna monipuolinen finanssikonserni Bajaj Finserv astui erittäin kilpaillulle sijoitusrahastoliiketoiminnalle.

Samankaltaiset artikkelit