Federal Bank julkaisee älykkään RuPay-avainketjun – Flash Payn lähimaksuihin – Pankki- ja rahoitusuutiset

Federal Bank, Flash Pay, contactless payments, PIN authentication, secure payments, tokenization

Federal Bank ilmoitti perjantaina julkaisevansa NCMC-yhteensopivan RuPay Smart -avainketjun – ”Flash Pay”. Sen mukaan tätä älykästä avaimenperää voidaan käyttää kuljetuksen aikana NCMC-yhteensopivilla metroasemilla ilman, että sinun tarvitsee seistä jonossa ostaakseen lippuja tai kortteja vastaaville metroasemille. ”Asiakkaat voivat suorittaa lähimaksutapahtuman (ilman PIN-koodia) 5 000 rupiaan asti ja vaativat PIN-todennuksen sen yläpuolella, 1 00 000 rupiaa päivässä missä tahansa POS-päätteessä”, pankki sanoi lausunnossaan.

Flash Pay tarjoaa käyttäjille kompaktin ratkaisun saumattomiin tapahtumiin tien päällä. Flash Payn avulla käyttäjät voivat suorittaa turvallisia maksuja yhdellä napautuksella, jolloin fyysisiä kortteja tai käteistä ei tarvita.

Shalini Warrier, Federal Bankin toiminnanjohtaja, sanoi: ”Olemme innoissamme yhteistyöstä NPCI:n kanssa esitelläksemme RuPay Smart Key -avainketjun – Flash Payn, joka tarjoaa käyttäjille paitsi mukavuuden myös vahvemman suojan tunteen jokaisessa digitaalisessa tapahtumassa. Toimintaamme Federal Bankissa ruokkii hellittämätön innovaation tavoittelu maksukokemuksessa yhdistettynä digitaaliseen turvallisuuteen.

RuPay Smart Keychain Flash Payn avulla käyttäjät voivat nauttia seuraavista ominaisuuksista:

Flash Payn tyylikäs ja kompakti muotoilu varmistaa, että asiakkaat voivat kuljettaa maksutapansa mukanaan minne tahansa ja integroitua vaivattomasti jokapäiväiseen elämäänsä.

Flash Payn avulla käyttäjät voivat suorittaa turvallisia ja lähimaksuja miljoonien kauppiaiden luona eri puolilla Intiaa.

Sisäänrakennetut turvaominaisuudet, kuten tokenointi ja salaus, varmistavat, että Flash Paylla tehdyt tapahtumat ovat turvallisia.

Flash Pay on yhteensopiva useiden eri laitteiden ja maksupäätteiden kanssa.

Flash Pay on käytössä RuPay NCMC -ominaisuuksilla, joita asiakkaat voivat käyttää matkansa aikana esimerkiksi metroasemilla ja kaikissa NCMC-yhteensopivissa POS-päätteissä.

Samankaltaiset artikkelit