Digitaalinen mukavuus: Kuinka UPI voittaa ulkomaisia ​​turisteja Intiassa – Industry News

UPI Lite X with offline digital payments facility launched; how it is different from UPI, UPI Lite NPCI apps

Innovaatioiden peräkkäisenä kannustimena Intia – kansakunta on lahjoittanut maailmalle historiallisia markkinoiden mullistuksia. Se on jälleen kerran onnistunut häikäisemään pankki- ja rahoitusmaailman toisella mestariteoksella – Unified Payment Interface (UPI). Vuonna 2016 keksittiin häiritsevä teknologia, joka avasi ovet kauan odotettuun digitaaliseen muutokseen, mikä muutti Intian talouselämän käteiskeskeisestä digitaaliseen toimintaan.

Intia on nykyään verraton digitaalisen maksutalouden maailmanlaajuisesti tunnustettu toimija, sillä UPI houkuttelee edelleen yleisöjä turvallisilla, nopeilla, joustavilla, saumattomilla ja kätevillä ominaisuuksillaan. NPCI:n tukema UPI:n digitaalinen julkinen infrastruktuuri on tarjonnut delta 4 -kokemuksen käyttäjille ja kauppiaille, mikä on johtanut laajaan käyttöön ja tehnyt UPI:stä suosituimman maksutavan Intiassa. Tilivuonna 2023 UPI nopeutti tapahtumia 1,7 biljoonan dollarin arvosta, josta kauppiaiden osuus oli 380 miljardia dollaria.

Lisäksi kuukausittaisten tapahtumien määrä kasvaa jatkuvasti ja luo vertaansa vailla olevaa ennätystä sekä arvossa että määrässä, tavoitteena saavuttaa miljardi päivittäistä tapahtumaa.

Intian alkuperäiskansojen UPI-ratkaisu on noussut maailmanlaajuiseksi tähdeksi, joka on auttanut kansainvälisten rantojen valloittamisessa. Intiasta on tullut reaaliaikaisten maksujen infrastruktuurin johtaja, kun maailman maat, kuten Ranska, Iso-Britannia, Singapore, Japani, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Nepal ja monet muut ovat ilmaisseet aikomuksensa omaksua UPI:n digitaaliseen maksuekosysteemiinsä. Mutta tarina ei vain pääty tähän, se on vasta alkua.

Keralan takavesistä Kashmirin lumihuippuisille vuorille Intiassa on paljon sellaista, mikä kiihottaa ulkomaisia ​​turisteja ja helpottaa Intian matkailualaa. Mutta jopa digitaalisella aikakaudella ulkomaalaiset turistit ovat juuttuneet maksamaan kaikista näistä kokemuksista käteisellä, varsinkin syrjäisillä alueilla pankkiautomaattien saavuttamattomuuden vuoksi ja sellaisissa tapauksissa suuren käteismäärän kantaminen voi olla riskialtista. Ottaen huomioon ulkomaisten turistien kamppailun liiketoimia tehdessään Intia on ”Atithi Devo Bhava” -ideologiansa mukaisesti sallinut kaikkien Intiaan saapuvien matkustajien käyttää UPI:tä kaikissa kauppiasmaksuissaan, mikä tekee Intiasta halutun matkailukohteen kaikille matkustajille. .

Korttien integrointi UPI:n kanssa merkitsee vallankumouksellista askelta digitaalisessa maksuekosysteemissä, joka tarjoaa ulkomaisille matkailijoille molempien maailmojen parhaat puolet. Se nostaa ulkomaisen turistikokemuksen uudelle tasolle, jolloin fyysisten pankkikorttien kantaminen poistuu, etenkin syrjäisillä alueilla, joilla POS-päätteiden saatavuus on niukkaa. Lisäksi se lisää turvallisuutta asettamalla korttitiedot käyttäjän käsiin, mikä vähentää korttien luvaukseen liittyviä riskejä POS-päätteissä. Estääkseen fyysisen pankkikortin katoamisen UPI antaa ulkomaisten matkailijoiden matkakokemuksen parannetuilla maksuvaihtoehdoilla, jotka vahvistavat maksutapahtumien turvallisuutta.

Vaikka jotkin pääkaupunkiseudun ja muiden suurkaupunkien toimipaikat voivat hyväksyä kansainvälisiä kortteja, useimmissa pienemmissä toimipaikoissa sekä pienten päivittäisten kulujen vuoksi ulkomaalaiset turistit joutuvat hankkimaan paikallista valuuttaa vaarantaen turvallisuutensa. Päinvastoin, QR-koodilla toimiva UPI eliminoi haavoittuvuuden uhkille, kuten ryöstöille, väärennettyjen valuuttojen leviämiselle, irralliseen rahanvaihtoon ja epäsuotuisiin valuuttakursseihin liittyvistä kysymyksistä kohtuuttomalla maksulla. Verkkomaksuekosysteemin kehittäminen asettaa etusijalle saumattomat käteismaksut, mikä kannustaa Intiaa kohti taloudellista osallisuutta.

Koska Intia on maallinen kansakunta, jossa puhutaan laajasti yli 20 kieltä, on mahdollista, että suurempi osa väestöstä ei osaa sujuvasti englantia. Kielimuuri vaikeuttaa ulkomaisten matkailijoiden tinkimistä katukauppiaiden kanssa, mikä tekee heistä alttiita ylihintaisille huijauksille. UPI virtaviivaistaa ja optimoi ulkomaisten matkailijoiden digitaaliset maksukulut ja eliminoi heidän alttiutensa huijauksille yksinkertaisella QR-koodiskannaus- ja maksuyhdyskäytäväteknologiallaan. Digitaalinen UPI-maksuyhdyskäytävä vähentää myös tarpeettomia OTP-vahvistuspetoksia, mikä varmistaa sujuvamman ja terveellisemmän matkan.

RBI on laajentanut ulkomaisten matkailijoiden mahdollisuuksia Intiassa mahdollistaen saumattoman maksun kaikissa QR-pohjaisia ​​UPI-maksuja hyväksyvissä kaupoissa. G-20:n kasvun myötä G20-maiden ulkomaalaisille turisteille tarjottiin lompakoita, jotka olivat saatavilla valituilla Intian lentoasemilla ja tarjosivat heille mahdollisuuden kokea digitaalinen Intia. UPI-mukavuus lisää varmasti Intian houkuttelevuutta matkakohteena.

Koska UPI:sta on tullut nykyään normi, oli se sitten riksanvetäjä, hedelmämyyjä tai taksinkuljettaja, kaikki ovat koskettaneet UPI-vallankumouksen tuskaa. UPI on harppauksellinen edistysaskel Intian digitaalisessa rahoitusmaailmassa, ja se osoittaa maailmalle reaaliaikaisten transaktioiden voiman ja houkuttelee ulkomaisten matkailijoiden suurta kauppaa. UPI jatkaa Intian maksuympäristön muokkaamista, ja sen ennustetaan jatkavan edistysaskeleita taloudellisen osallisuuden lisäämisessä ja nopeuttavan maan etenemistä kohti käteisvapaata taloutta.

Samankaltaiset artikkelit