CBOE Digital näkee Bitcoinin spot-ETF:n houkuttelevan uusia institutionaalisia sijoittajia – Digital Transformation News

CBOE Digital offers spot and futures crypto trading for select tokens

CBOE Digitalin toimitusjohtajan mukaan joukko uusia institutionaalisia sijoittajia, mukaan lukien eläkerahastot ja rekisteröidyt sijoitusneuvojaan perustuvat ajoneuvot, kerääntyy Bitcoin-omaisuuteen, jos Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset hyväksyvät kaikkien aikojen ensimmäisen spot-pörssissä noteeratun rahaston kryptovaluutalle.

”Näen, että hyväksyntä tasoittaa tietä eläkerahastoille ja RIA-pohjaisille rahastoille, jotka voivat sijoittaa varoihin spot-Bitcoin ETF:ssä, jossa ne eivät ehkä voi saada tätä pääsyä tänään vain alkuperäisellä, spot-Bitcoin-tunnuksella.” John Palmer sanoi Bloomberg TV:n haastattelussa.

Aiemmin tiistaina Bitcoin ylitti 45 000 dollaria ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen ennen kuin Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean on 10. tammikuuta asetettu määräaika päättää, hyväksyykö se spot-ETF Bitcoinin. Useat hakijat, mukaan lukien BlackRock Inc. ja Fidelity, jättivät muutetut hakemukset viime viikolla määräajan lähestyessä.

Palmer odottaa myös Bitcoin-johdannaisten tuotteiden laajentuvan spot-ETF:n mahdollisen saapumisen myötä. Institutionaaliset toimijat ”nojaavat noihin johdannaisiin yhä enemmän” suojatakseen riskejä, hän sanoi. CBOE Digital, joka luotiin sen jälkeen, kun CBOE osti ErisX:n vuonna 2022, tarjoaa spot- ja futuurisalauskauppaa valituille tokeneille. Se aikoo käynnistää marginaaliset Bitcoin- ja Ether-futuurit 11. tammikuuta, jolloin asiakkaat voivat käydä kauppaa futuureilla lähettämättä täyttä vakuutta etukäteen.

Samankaltaiset artikkelit