Bitgetin Etelä-Aasian krypto-spot-kaupankäynnit kasvavat 500 % – Digital Transformation News

Going by Bitget’s official website, it’s a cryptocurrency exchange

Bitget, maailman johtava kryptovaluuttapörssi- ja Web3-yhtiö, jakoi näkemyksiään kasvustaan ​​ja volyymikasvustaan. Viimeaikaisten raporttien mukaan Bitget menestyi yli 3,14 biljoonan US-dollarin kokonaiskaupalla vuonna 2023. Bitgetin Etelä-Aasian kryptopistekaupan volyymit kasvavat 500 %. Erityisesti spot-kaupankäynnin volyymi kasvoi 81,6 miljardiin dollariin, mikä merkitsee vaikuttavaa 94 prosentin kasvua markkinoiden turbulenssista huolimatta. Tämä kasvu moninkertaistui Etelä-Aasian alueella, kun spot-kaupan volyymi kasvoi 540 % vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä.

”Uskomaton hyppy spot-kauppavolyymeissämme Etelä-Aasiassa on seurausta luottamuksen rakentamisesta, sinnikkyydestä ja vahvasta suhteesta alueen käyttäjiimme. Me Bitgetillä parannamme tietoturvan noudattamista noudattamalla globaaleja ja alueellisia rahoitussäännöksiä samalla kun tarjoamme vankan web3-ekosysteemin ja investoimme suuripotentiaalisiin lohkoketjujen startup-yrityksiin”, sanoo Vugar Usi Zade, Bitgetin COO.

Bitgetin käyttäjäkunta kukoisti ja nousi 20 miljoonaan 1 500 työntekijän tiimin tukemana. Alustan ennakoiva listausstrategia johti 355 uuden listauksen lisäämiseen, mikä merkitsee vaikuttavaa 46 %:n kasvua edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tämä on lisännyt Bitgetin tarjontaa yli 600 tokeniin ja 700 spot-kauppapariin, mikä korostaa heidän sitoutumistaan ​​omaisuuserien monimuotoisuuteen.

Alustan suorituskyky lisäsi myös Bitgetin alkuperäisen tunnuksen BGB:n kysyntää, joka kasvoi merkittävästi ja saavutti ennätyksellisen kaikkien aikojen korkeimman hinnan, 1 dollarin (USD) tässä kuussa, mikä merkitsee yli 300 % nousua sen alun arvosta. vuodelta 2023. BGB-haltijoiden määrän kasvu, joka on lähes 217 000 vuoden 2023 loppuun mennessä, ja sen kaupankäyntivolyymien merkittävä kasvu johtuvat uusien ominaisuuksien käyttöönotosta, käynnistysalustan ja launchpoolin kehityksestä, vaatimustenmukaisuussaavutuksista ja sen jatkuvista ponnisteluista parantaa Bitgetin kaupankäyntipalveluita ja ekosysteemiä.

Vuonna 2023 Bitget julkisti 100 miljoonan dollarin WEB3 Fundin, joka keskittyi Aasian lohkoketjujen käynnistysekosysteemin nopeuttamiseen. Bitget isännöi yli 12 tapaamista ja tapahtumaa pelkästään Etelä-Aasiassa, mukaan lukien Build For Web3, joka esitteli rahoitukseen liittyviä mahdollisuuksia intialaisille startup-yrityksille 10 miljoonan dollarin BlockchainForYouth Fundin alaisuudessa. Näillä aloitteilla Bitget on rakentanut vahvaa luottamusta ja uskottavuutta Etelä-Aasian markkinoilla ja saanut yli miljoonan käyttäjän tukea.

Samankaltaiset artikkelit