Baba Balaknathin vaalitulokset 2023: Kuinka Rajasthanin Yogi nousi parrasvaloihin – Intia-uutiset

Baba balak nath election results 2023, Tijara results 2023, Rajasthan results 2023

Baba Balaknath, BJP:n istuva kansanedustaja Rajasthanin Alwarista, johtaa Tijara Assembly -istuimesta Intian vaalitoimikunnan virallisten suuntausten mukaan. 39-vuotias mies, joka nousi parrasvaloihin sen jälkeen, kun BJP asetti hänet ehdokkaaksi Rajasthan Assembly Election 2023 -vaaleissa, on yksi niistä, joita nähdään pääministerin viran kärjessä siinä tapauksessa, että BJP kieltäytyy nimeämästä Vasundharaa. Raje on ilmeinen valinta.

Rajasthanin Yogin lähettämän kyselyn valaehtoisen lausunnon mukaan BJP:n Tijara-ehdokkaalla on yli 13 000 rupiaa pankkitilejä. Hän on suorittanut koulunsa. Baba Balaknath on naimaton ja kuuluu ”Nath Sampradayalle”. Hän on Nathin yhteisön Rohatk ’gaddin’ pää”Mahant”. Mutti johtaa yliopistoa, sairaalaa, lääketieteellistä korkeakoulua ja koulua muiden keskeisten oppilaitosten joukossa. Hän pysyy julkisuudessa, koska hänen kantansa Hindutvan asialistalla on itsevarma. Hänen karismaattinen ja rohkea kuvansa on saavuttanut merkittävää suosiota massojen keskuudessa. Baba Balaknath on kotoisin OBC (Other Backward Classes) -kategoriasta.

Ei vain Tijara, vaan BJP johtaa suurimmassa osassa Rajasthanin paikkoja. BJP on ylittänyt puolivälin Rajasthanissa, ja sen ehdokkaat johtavat 114 paikalla, kun taas kongressi on edellä 68 paikalla, kuten vaalitoimikunnan trendit ovat saatavilla sunnuntaina eduskuntavaaleissa. Bharat Adivasi Party (BAP) ja BSP johtavat kumpikin kolmella paikalla ja CPI (M) johtaa yhdellä. Rashtriya Loktantrik Party (RLP) ja Rashtriya Lok Dal (RLD) johtavat kumpikin yhdellä paikalla. Riippumattomat ehdokkaat johtavat kahdeksassa vaalipiirissä.

Pääministeri Ashok Gehlot, Tikaram Jully, Brijendra Ola, Vishvendra Singh ja Mahendra Jeet Singh Malvia ovat johtavien kongressiehdokkaiden joukossa, kun taas parlamentaarinen ministeri Shanti Dhariwal ja edustajakokouksen puhuja CP Joshi ovat perässä. Kongressiehdokas Sachin Pilot johtaa Tonkin paikkaa 943 äänen marginaalilla, kun taas BJP:n johtaja ja entinen pääministeri Vasundhara Raje johtaa Jhalrapatanin edustajakokousta 7 025 äänellä.

Samankaltaiset artikkelit