Ashiana Housing käynnistää luksusasuntoprojektin ONE44 Jaipurissa

Ashiana Housing to launch luxury residential project ONE44 in Jaipur

Pörssissä oleva kiinteistökehittäjä Ashiana Housing Ltd käynnistää luksusasuntoprojektinsa ONE44:n Jaipurissa noin viikon kuluttua. Yrityksen mukaan 3,5 hehtaarin maalla sijaitseva ONE44 on valmis määrittelemään uudelleen ylellisen asumisen Jaipurissa. Projektin virallinen julkaisu on 18.2.2024.

Hanke on suunniteltu tarjoamaan 144 luksusasuntoa ja sen kehittäminen toteutetaan vaiheittain. Vaiheiden 1 ja 1A odotetaan valmistuvan joulukuuhun 2028 mennessä, ja seuraavat vaiheet mukautetaan Kiinteistöalan sääntelyviranomaisen (RERA) ohjeisiin.

Huolellisesti laaditun rahoitussuunnitelman kautta rahoitetun ONE44:n kehittämisestä tulee ylellisen asumisen tunnusmerkki. Hankkeen keskikokoisen asunnon arvioidaan olevan noin 2 700 neliömetriä, mikä tarjoaa asukkaille tilavat ja viihtyisät asuintilat.

Bollywood-näyttelijä Dia Mirza julkisti tiistaina tulevan ylellisen projektin logon. Logon julkaisun yhteydessä Dia Mirza sanoi: ”Kolme tärkeintä näkökohtaa missä tahansa asuntoprojektissa ovat täydellinen turvallisuus, laatu ja oikea-aikaiset toimitukset. Yksi merkittävä asia Ashianassa on sen sitoutuminen kaikkiin kolmeen perinnönä, perinnön mukana kasvaminen ja ihmisten unelmien toteuttaminen.

Yrityksen mukaan ONE44 tarjoaa joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen ylellisissä kiinteistöissä. Projekti sisältää Klubitalon (G+2), Ajoneuvottoman liikkeen keskuspuutarhassa, Pudotusalueen kaikkien tornien ja seuran edessä, Box-kriketti- ja kaksikorkea sisäsulkapallokenttä, Uima-altaan puoleinen kahvila ja kuntosali , Nurmikon tenniskenttä ja monia muita moderneja mukavuuksia.

Kun ONE44 tulee esiin ylellisyyden, mukavuuden ja innovaation symbolina, Ashiana Housing Ltd näkee sen asuinrakentamisen mittapuuna. Yrityksen tavoitteena on tarjota turvasatama asukkaille, jotka etsivät vertaansa vailla olevia elämyksiä, ja sitoutuminen huippuosaamiseen näkyy hankkeen kaikissa osissa.

Ankur Gupta, Ashiana Housing Ltd:n yhteinen toimitusjohtaja, sanoi: ”Uskomme, että ONE44 on asetettu määrittelemään uudelleen ylellisen asumisen standardit tarjoamalla modernit mukavuudet ja muotoilun, joka asettaa etusijalle sekä mukavuuden että estetiikan. Sitoutumisemme huippuosaamisen tuottamiseen heijastuu tämän projektin jokaiseen osa-alueeseen.

Projektista puhuessaan Cdr. Sanjeev Rawat, Sr. VP, Ashiana Housing Ltd, sanoi: ”Olemme säilyttäneet laadun kaikissa projekteissamme, ja olemme iloisia voidessamme paljastaa ONE44:n logon, joka määrittelee asuinkiinteistöjen hienostuneisuuden ja luokan. Saamamme palaute on erittäin rohkaisevaa, ja vakuutamme asiakkaillemme, että he toteuttavat unelmansa tällä nykyisellä tarjouksellamme.

Samankaltaiset artikkelit