7 kriittistä virhettä, jotka tulee välttää valittaessa luottokorttia

credit card mistakes: 7 critical mistakes to avoid when choosing a credit card

Luottokorteista on tullut olennainen osa päivittäistä talouselämäämme. Käytämme luottokortteja päivittäin asioinnissa, sillä kulujemme seuraaminen ei ole vain helppoa vaan kätevää. Meille on kuitenkin tärkeää valita meille arvokkaat kortit ja ennen kaikkea ne, jotka auttavat meitä säästämään rahaa.

Luottokortin valitseminen voi kuitenkin olla pelottava tehtävä, kun otetaan huomioon markkinoiden vaihtoehdot. Usein on muutamia asioita, joita sinun ei pidä tehdä, kun päätät hakea luottokorttia. On tärkeää käydä läpi kulutustottumuksesi ja valita sen mukaisesti kortti, joka toimii sinulle ystävänä. Tässä on joitain virheitä, joita et ehdottomasti saa tehdä.

Yksi suurimmista virheistä, joita ihmiset tekevät, on luottokortin valitseminen ottamatta huomioon kulutustottumuksiaan. Eri luottokortit tarjoavat erilaisia ​​palkintoja ja etuja, jotka on räätälöity tiettyihin kulutusluokkiin, kuten ruokailuun, matkustamiseen, päivittäistavaroihin tai polttoaineeseen. Arvioi kulutustottumuksiasi muutaman viime kuukauden ajalta saadaksesi selville, missä käytät eniten. Valitse luottokortti, joka vastaa kulutustottumuksiasi maksimoidaksesi palkkiot ja edut.

Luottokorteissa on usein vuosimaksuja, jotka voivat vaihdella huomattavasti kortin myöntäjän ja tarjottujen etujen mukaan. Vaikka jotkin kortit tarjoavat premium-etuja, kuten pääsyn lentokentän loungeen ja concierge-palvelut, niistä voi tulla korkeammat vuosimaksut. Harkitse käyttötiheyttäsi ja näistä eduista saamaasi arvoa vuosimaksun maksamisen perusteena. Vaihtoehtoisesti voit valita vuosimaksuttoman tai alhaisen vuosimaksun kortin, jos haluat minimoida kustannukset.

Luottokorttien korot voivat olla korkeita varsinkin silloin, kun viivyttelet laskujen maksamista. Monet ihmiset jättävät huomiotta korot valitessaan luottokorttia ja keskittyvät pelkästään palkkioihin ja etuihin. Jos kuitenkin aiot kantaa saldoa satunnaisesti, valitse kortti, jolla on alhaisempi vuosikorko (todellinen vuosikorko) säästääksesi korkokuluissa ajan mittaan.

Luottokorttien myöntäjät houkuttelevat asiakkaita usein houkuttelevilla rekisteröitymisbonuksilla, kuten bonuspisteillä tai cashback-tarjouksilla. Vaikka nämä kannustimet voivat olla houkuttelevia, älä anna niiden varjostaa kortin pitkän aikavälin etuja ja sopivuutta tarpeisiisi. Harkitse tekijöitä, kuten jatkuvat palkinnot, lunastusvaihtoehdot ja asiakaspalvelun laatu alkuperäisen rekisteröitymisetujen lisäksi.

Ennen kuin haet luottokorttia, tarkista ehdot ja ehdot, mukaan lukien maksut, korot, palkkioiden rakenne, lunastuskäytännöt ja mahdolliset rangaistukset. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kuten kuukausittaisten vähimmäismaksujen, lisäajan ja ulkomaisten transaktiomaksujen kaltaisiin yksityiskohtiin, varsinkin jos matkustat usein kansainvälisesti. Näiden vivahteiden ymmärtäminen voi auttaa sinua välttämään odottamattomia maksuja ja hallitsemaan korttiasi tehokkaasti.

Vaikka useiden luottokorttien käyttö voi tarjota erilaisia ​​palkintoja ja etuja, useiden korttien hakeminen samanaikaisesti voi vaikuttaa negatiivisesti luottopisteisiisi. Jokainen luottokorttihakemus käynnistää kovan kyselyn luottoraportistasi, mikä johtaa väliaikaiseen luottopisteesi laskuun. Välitä korttihakemuksista strategisesti ja priorisoi kortit, jotka vastaavat taloudellisia tavoitteitasi, jotta luottoprofiili pysyy terveenä.

Adhil Shetty, toimitusjohtaja, Bankbazaar.com, sanoo: ”Useiden kovien tiedustelujen saaminen voi alentaa luottopisteitäsi, koska se voi antaa lainanantajille viitteitä siitä, että otat enemmän velkaa kuin pystyt käsittelemään. Se voi myös viitata taloudelliseen epävakauteen tai epätoivoon luottojen suhteen, jotka molemmat ovat punaisia ​​lippuja lainanantajille. Useiden tiedustelujen vaikutukset ovat kuitenkin yleensä lyhytaikaisia, ja pisteet voivat palautua ajan myötä vastuullisen luottokäyttäytymisen myötä.”

Digitaalisella aikakaudella luottokorttipetokset ja identiteettivarkaudet ovat merkittäviä huolenaiheita. Valitse luottokortit, joissa on vankat suojausominaisuudet, kuten EMV-sirutekniikka, kaksivaiheinen todennus verkkotapahtumia varten ja reaaliaikaiset tapahtumahälytykset. Tutustu kortinmyöntäjän petossuojakäytäntöihin ja menettelyihin luvattomien tapahtumien nopeaa ilmoittamista varten.

Vältät nämä kriittiset virheet, voit tehdä tietoisen päätöksen valitessasi luottokorttia Intiassa. Muista arvioida kulutustottumuksiasi, harkita maksuja ja korkoja, ymmärtää ehdot, priorisoida pitkäaikaiset edut liittymisbonuksiin, hallita korttihakemuksia viisaasti ja priorisoida turvaominaisuudet. Hyvin valittu luottokortti ei tarjoa vain taloudellista joustavuutta, vaan myös arvokkaita palkintoja ja mielenrauhaa.

Samankaltaiset artikkelit