White Lotus Group on aloittamassa merkittävää laajentumista

White Lotus Group, top news, industry news, Luxe Port Group from Dubai, Hyderabad, Chennai, and Pune,

White Lotus Group, uraauurtava nimi räätälöityjen luksuskiinteistöjen alalla, on aloittamassa merkittävää laajentumista strategisen investoinnin jälkeen. Pavan Kumarin vuonna 2014 perustama yritys on kerännyt suosiota 5–10 prosentin eliitin markkinasegmentille räätälöityjen niche-tarjousten ansiosta. Tämä asiakaskunta koostuu pääasiassa toimitusjohtajista, startup-perustajista, CXO-tason johtajista ja HNI:istä.

Pavan Kumar, IIT Madras BTech -tutkinnon suorittanut insinööri- ja liikkeenjohdon konsultointitausta, havaitsi aukon korkealaatuisten luksusasuntojen markkinoilla, mikä johti White Lotuksen syntymiseen. Tunnustettuaan Bangaloren ammattilaisluokan ylellisten asuintilojen kasvavan kysynnän, Kumar uskalsi luksuskiinteistöihin.

White Lotusilla on ollut vankka liikerata alusta alkaen, ja se on asettanut tavoitteensa laajentumiseen. Luxe Port Group Dubaista, joka tunnetaan asiantuntemuksestaan ​​luksuselämäntyylisektorilla, on investoinut 150 miljoonaa rupiaa White Lotukseen, ja merkittävä rahoitus tukee yhtiön kasvua ja kohdentaa yhteensä kahden ja puolen miljoonan neliöjalan projekteja pääasiassa Bangaloreen. Lisäksi tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu laajentaa Hyderabadiin, Chennaihin ja Puneen, alueille, joilla mittatilaustyönä valmistettujen luksusasuntojen kysyntä kasvaa.

White Lotus korostaa kattavaa strategiaa ja pyrkii vahvistamaan asemaansa Etelä-Intiassa ennen kuin se lähtee uusille maantieteellisille alueille. Niiden tunnusmerkki on räätälöity suunnittelu, arkkitehtuuri ja räätälöinnit, jotka vastaavat juuri yksittäisten ostajien mieltymyksiä. Tämä erottuva tarjonta tällä hetkellä puuttuu markkinoilta.

Yrityksen sitoutuminen ympäristöystävällisiin materiaaleihin, jotka johtavat ajattomiin rakenteisiin, yhdistettynä elinikäiseen kiinteistöhuoltoon, resonoi vahvasti sen arvokkaassa asiakaskunnassa.

Keskellä merkittävää nousua luksuskiinteistöalalla, jota vauhdittavat erityisesti Covidin jälkeiset mieltymykset räätälöityihin asuintiloihin, White Lotus odottaa tämän suuntauksen jatkuvan seuraavan vuosikymmenen ajan. Kohdemarkkinat sisältävät ensisijaisesti erittäin varakkaita henkilöitä, tyypillisesti toimitusjohtajat ja C-sarjan ammattilaiset, joiden vuosipalkka on alkaen 3 kruunua.

Tällä hetkellä White Lotusilla on kaksi ja puoli miljoonaa neliöjalkaa laajuisia projekteja, joiden tulot tulevalle tilikaudelle ennustetaan olevan noin 1 000 miljoonaa rupiaa. Heidän laajentumisstrategiansa on strategisesti linjassa Bangaloren monimuotoisten teknisten puistojen isännöivien alueiden kanssa, mikä vastaa kaupungin hajallaan oleviin väestötrendeihin.

Maailmantalouden heilahteluista huolimatta luksussegmentti pysyy sitkeänä, ja White Lotuksen keskittyminen räätälöintiin houkuttelee ostajia jo suunnitteluvaiheessa, mikä johtaa usein nopeisiin myyntiin ennen projektin valmistumista.

White Lotus on edelleen optimistinen jatkuvan kysynnän ja kasvun suhteen, ja se ennustaa vankkaa kehityskulkua luksuskiinteistöissä lähitulevaisuudessa.

Samankaltaiset artikkelit