Uusi rahastotarjous: DSP Mutual Fund lanseeraa DSP S&P BSE Liquid Rate ETF:n – Tarkista tiedot

NFO: DSP Mutual Fund launches DSP S&P BSE Liquid Rate ETF – Check details

DSP Mutual Fund on ilmoittanut käynnistävänsä DSP S&P BSE Liquid Rate ETF:n (DSP BLR ETF), avoimen järjestelmän, joka kopioi/seuraa S&P BSE Liquid Rate -indeksiä. Rahasto tarjoaa sijoittajille helpon kassanhallinnan, runsaasti likviditeettiä ja alhaista riskiä.

Järjestelmä soveltuu sijoittajille, joilla on rahaa käyttämättä marginaalitilillä, joka ei tuota tuottoa; Sen sijaan pysäköintiraha DSP BLR ETF -yksiköissä voi auttaa heitä ansaitsemaan lisätuottoa. Järjestelmä sijoittaa yön yli -instrumentteihin, joiden maturiteetti on 1D.

DSP S&P BSE Liquid Rate -indeksillä on yleensä alhaisempi volatilinen tuottoprofiili johtuen sijoituksista matalariskisiin arvopapereihin yön yli -markkinoilla. Sen lisäksi, että käyttämättömänä oleva raha hyödynnetään paremmin ja tuottoa ei synny välittäjän tilillä, DSP BLR ETF:ää voidaan käyttää myös käteistä vastaavana marginaalina kaupankäynnissä (jos NSE:n ja BSE:n hyväksynnän). Vähintään 95 % ja enintään 100 % järjestelmästä on sijoitettava alhaisen riskin instrumentteihin, kuten kolmen osapuolen takaisinostoihin, valtion arvopapereiden repoihin, käänteisiin repoihin ja kaikkiin muihin vastaaviin RBI:n tarjoamiin ja SEBI:n hyväksymiin yön yli -instrumentteihin. .

Uusi rahastotarjous DSP BLR ETF:lle avattiin merkintä varten 15. maaliskuuta 2024 ja päättyy 20. maaliskuuta 2024.

”DSP S&P BSE Liquid Rate ETF on suunniteltu antamaan sijoittajien rahat aina toiminnalle ja siksi se on hyödyllinen tuote välittäjille, joilla on suuria vähittäisasiakkaita, PMS-palveluntarjoajia, F&O-välittäjiä, instituutioita, jotka sijoittavat suoriin osakkeisiin HNI-yhtiöihin ja vähittäissijoittajille, jotka käyvät kauppaa. pörssissä”, sanoi Anil Ghelani, CFA, DSP-sijoitusrahaston Passive Investments & Products -johtaja.

Samankaltaiset artikkelit