Uber-taksinkuljettaja, jota syytetään naisen ja hänen poikansa pahoinpitelystä Bengulurussa, pidätettiin

Uber

Bellandurin poliisi pidätti Uber-taksinkuljettajan, jonka väitetään pahoinpidelleen naisen ja hänen poikansa kimppuun Bengalurussa keskiviikkona väärän taksin ottamisesta, kertoo The Indian Express.

Syytetty on 25-vuotias Basavaraju, joka asuu Malleshwaramissa Bengalurussa. Hän on kotoisin Gadagin alueelta.

Tapaus tapahtui Bhoganahallissa sijaitsevan huoneistokompleksin edessä Bellandurin poliisin poliisitoimivallan rajoissa.

Naisen aviomies Ajay Agarwal oli julkaissut tapauksen sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa hänen vaimonsa meni Uber-kyydillä Manipalin sairaalaan tapaamaan poikaansa.

Auto saapui heidän asunnolleen kello 11.05, jota ajoi Basavaraj, hän kertoi.

”… Heti kun perheeni pääsi sisään ja ennen liikettä, he huomasivat tulleensa väärään ohjaamoon ja ilmoittivat asiasta välittömästi kuljettajalle. Poikani tuli ulos, mutta kuljettaja alkoi huutaa ja kiihdytti autoa, kun vaimoni oli vielä astumassa ulos”, hän kirjoitti viestissä X:ssä (entinen Twitter).

”Hän esiintyi edelleen aggressiivisesti ja hyökkäsi vaimoni kimppuun (lyömällä häntä jatkuvasti päähän). Myös poikaani, joka tuli pelastamaan, joutui pahoinpitelyn kohteeksi, hän lisäsi.

”Kuljettaja jatkoi riehumistaan, kun naapurit tulivat auttamaan. Kun poliisi soitettiin, kuljettaja nousi autoonsa ja yritti paeta, mutta hänet pysäytettiin kampuksellamme pääturvaportilla”, viesti luki.

”Uber, uusimmalla tekniikalla ja ilmoittamallasi keskittymiselläsi turvallisuuteen emme voineet tavoittaa sinua. Älä osoita huolesi ja lupaa tutkia se. Uberin uskollisena ja pitkäaikaisena asiakkaana odotti varmasti parempaa noudattamista ja hallintoa”, hän lisäsi.

Uber India vastasi Agarwalin viestiin ja kirjoitti X:ään: ”Tällainen käytös otetaan vakavasti alustallamme, Ajay. Ole hyvä ja jaa rekisteröidyt tietosi meille suoraviestillä. Tutkimme asiaa tarkemmin.”

Samankaltaiset artikkelit