Three Arrows Capitalia uhkaa Dubain Virtual Asset Regulatory Authorityn sakko

Three Arrows Capital (3AC) is a collapsed digital asset hedge fund

Kolmen Arrows Capitalin (3AC), romahtaneen digitaalisen omaisuuden hedge-rahaston perustajat Kyle Daviesin ja Su Zhun odotetaan joutuvan Dubain kryptovalvontaviranomaisen OPNX-pörssistä määräämään sakkoon, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että 16. elokuuta 2023 Dubain Virtual Asset Regulatory Authority (VARA) loi sakkoilmoituksen OPNX-pörssille. Sääntelyviranomaisen odotetaan määräävän noin 10 miljoonan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhamin (noin 2,7 miljoonan dollarin) sakon markkinasääntöjen rikkomisesta. Sakon uskotaan jäävän maksamatta, Cointelegraph lisäsi.

Uskotaan, että VARA mainitsi, että se määräsi myös 200 000 AED:n (noin 54 000 dollarin) sakon OPNX:n johtajille, kuten Daviesille, Zhulle, Mark Lambille ja toimitusjohtajalle Leslie Lambille. Sakon uskotaan määrätyn Dubain markkinointia, mainontaa ja promootiota koskevien lakien rikkomisesta. Oletettavasti mainitut henkilöt ovat jo maksaneet jäsenmaksunsa, Cointelegraph korosti.

Lisäksi sääntelijän uskotaan määräävän lisäsakkoja tai lisää sakkoja tai jopa ryhtyvän tarvittaviin toimenpiteisiin maksun takaisin saamiseksi, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit